reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
17 dni po stosunku to kreski powinny być już grube. Ale jak najbardziej powtórz test z rana albo najlepiej beta.

A ja uważam że bardzo prawdopodobne że jesteś w ciąży. Ja miałam mega jasna kreskę w obu ciążach, robiona w dzień okresu przewidywanego i dzień po. Onie zakończone sukcesem. Jak miesiaczkujesz nieregularnie, a test robiony późno nie rano to tym bardziej prawdodpobna ciąża.

Gdy najmniej się spodziewamy i spisujemy cykl na straty to najczęściej się udaje .. w udanych cyklu kochaliśmy się tylko raz … i to dosłownie z doskoku 🤪 mąż akurat wpadł na szybki weekend do domu … i zaczynam 14 tydzień ciąży … powodzenia !

reklama
Oczywiscie, ze widzę kreskę 😉 moja była jeszcze słabsza, test robiony 3 dni po spodziewanej miesiączce a ze zdążają mi się nieregularne cykle musiałam zajść w ciąże później. W każdym razie jestem w 5 miesiącu 🙂

Załączniki

• FFA2B166-0CAF-46B9-B05D-564A6DA1A545.jpeg
    FFA2B166-0CAF-46B9-B05D-564A6DA1A545.jpeg
    806,1 KB · Wyświetleń: 116
Do góry