F
F87
Gość
no to napięcie rośnieTak zrobię, dziś niestety nie miałam jak, do pracy szłam na 7 a Rossman od 9.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to napięcie rośnieTak zrobię, dziś niestety nie miałam jak, do pracy szłam na 7 a Rossman od 9.
coś Ty. Zwłaszcza jak był innej firmy. Miałam ostrą jazdę na testowanie w tej ciąży i np zrobiłam sobie test na pamiątkę jak odebrałam betę (3500 j) i jeszcze jeden innej firmy. Nie pytaj dlaczego No i ten z tej firmy co robiłam cały czas wyszedł mocno, kreska była mocniejsza od testowej, a ten innej firmy wyszedł taki, że ledwo było tę kreskę widać. Przy dużej becie i ponad tydzień po spodziewanej @. Musimy poczekać do jutra. Kup najlepiej dwa identyczne.Ale myślę że powinien być choć cień na tym 25. Teraz to już nie wierzę że mogę mieć 2 kreski.
Dziękuję tak zrobięcoś Ty. Zwłaszcza jak był innej firmy. Miałam ostrą jazdę na testowanie w tej ciąży i np zrobiłam sobie test na pamiątkę jak odebrałam betę (3500 j) i jeszcze jeden innej firmy. Nie pytaj dlaczego No i ten z tej firmy co robiłam cały czas wyszedł mocno, kreska była mocniejsza od testowej, a ten innej firmy wyszedł taki, że ledwo było tę kreskę widać. Przy dużej becie i ponad tydzień po spodziewanej @. Musimy poczekać do jutra. Kup najlepiej dwa identyczne.
i jak?Dziękuję tak zrobię
A czy mogłabym się dowiedzieć gdzie w rossmannie znajdę testy? Bo nigdy ich nie widziałam a z chęcią też bym kupiła a do apteki mi nie po drodzeTak zrobię, dziś niestety nie miałam jak, do pracy szłam na 7 a Rossman od 9.
Tam gdzie podpaski, tampony itdA czy mogłabym się dowiedzieć gdzie w rossmannie znajdę testy? Bo nigdy ich nie widziałam a z chęcią też bym kupiła a do apteki mi nie po drodze
U mnie są w części "aptecznej"Tam gdzie podpaski, tampony itd
Ok dzięki za informacjeU mnie są w części "aptecznej"
Najlepiej idź i zapytaj kogoś z personelu.