Truskawka1233
Fanka BB :)
Złe napisałam - chodziło mi o miesiączkę po porodzie synka
ze już dobrych kilka miesięcy przed miesiączka nie bolały mnie piersi tak jak teraz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mogę wstawić zdjęcia bo co chwilę mnie wywala. Ja byłam mistrzem w robieniu testów i tak wyglądał mój negatywny, niestety pomimo że widziałam druga kreskę. Zależy też w którym dniu cyklu jesteśAlbo mam zwidy albo faktycznie jest cień cieni , dla świetego spokoju pojde jutro na krew chociaż obstawiam ze będzie ujemny![]()
Tak, raczej powinien pokazać. Najlepiej poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test. Z moimi cyklami też różnie bywa, dlatego test zrobiłam 6 dni po dniu spodziewanej miesiączki i miałam dwie wyraźne krechyTeoretycznie 28 ale pewności nie mam bo tak jak wspomniałam wyżej rozregulowały mi się cykle , jeśli faktycznie jutro powinnam była dostać miesiączkę to myśle ze już dzisiaj dwie grube krechy powinien pokazać test ciążowy
Właśnie tak jak pisałam, ja robiłam prawie tydzień po spodziewanej miesiączce i były wyraźne kreski, ponad to z porannego moczu. Wcześniej nie robiłam testów tj. przed lub w dniu spodziewanej miesiączki więc nie wiem jakie by wyszłyDlatego jutro jeśli zdążę pojde pobrać krew , lepiej się upewnić na 100 procent , akurat w moim przypadku kiedy byłam w ciąży z synem test pokazał dwie wyraźne kreski już 9 dni po owulacji nigdy nie wiadomo jak to jest , naczytałam i nasłuchałam się o przypadkach gdzie dopiero w dniu miesiączki albo po spóźnionej @ test wyszedł pozytywny