reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy bardzo słaba kreska przed miesiaczką

Często te pinki oszukują niestety... Beta daje 100% pewnosci
O proszę nie widziałam myślałam że są skuteczne 😅 ale niestety następnym razem kupię coś innej firmy xD jakoś straciłam zaufanie pokazał fałszywie dodatni wynik, to jaki problem pokazać fałszywie negatywny w przyszłości 🤣🤣

reklama
U mnie ostatnio test doz był fałszywie dodatni 🙊

Załączniki

• IMG_20220126_164909.jpg
    IMG_20220126_164909.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 346
Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźny
W takie rzeczy to ja też nie wierzę. Jesli test 7 dni przed był pozytywny, a beta w dniu @ 200 to nie ma to nic wspólnego z prawdą.
Ja robiłam test bo po odstawieniu dupka nie przyszła @. Wiedziałam, że wyjdzie negatywny dlatego bardzo się nie nakręciłam, ale gdybym miala nadzieję to smuteczek nie powiem...

reklama
Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźny
Czemu? Ja pisałam ze tak miałam i tak było. W ciąży byłam. owulacja musiala być ciut wcześniej. Test był z czułością 10, Beata ponad 200 3 dni przed.

Do góry