O proszę nie widziałam myślałam że są skuteczne ale niestety następnym razem kupię coś innej firmy xD jakoś straciłam zaufanie pokazał fałszywie dodatni wynik, to jaki problem pokazać fałszywie negatywny w przyszłościCzęsto te pinki oszukują niestety... Beta daje 100% pewnosci
reklama
Moonstone
Moderator
Ja testuje na facelle. Wykrył mi przy wartości niecałe 10.O proszę nie widziałam myślałam że są skuteczne ale niestety następnym razem kupię coś innej firmy xD jakoś straciłam zaufanie pokazał fałszywie dodatni wynik, to jaki problem pokazać fałszywie negatywny w przyszłości
M
Myszaaaa
Gość
Popieram. Mój tez był facelleJa testuje na facelle. Wykrył mi przy wartości niecałe 10.
Moonstone
Moderator
Są osoby, które mowia ze są fałszywie pozytywne, ale ja się nigdy nie spotkałam, kreska byla tylko przy ostatnim biochemiePopieram. Mój tez był facelle
Mama_malarka
Fanka BB :)
marta18691
A tu kreska jest a ciąży nie maU mnie ostatnio test doz był fałszywie dodatni
Mama_malarka
Jak byłam w ciąży to miałam mniej wyraźną kreskę na teście takie rzeczy niestety się zdarzająA tu kreska jest a ciąży nie ma
marta18691
Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźnyJak byłam w ciąży to miałam mniej wyraźną kreskę na teście takie rzeczy niestety się zdarzają
Mama_malarka
W takie rzeczy to ja też nie wierzę. Jesli test 7 dni przed był pozytywny, a beta w dniu @ 200 to nie ma to nic wspólnego z prawdą.Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźny
Ja robiłam test bo po odstawieniu dupka nie przyszła @. Wiedziałam, że wyjdzie negatywny dlatego bardzo się nie nakręciłam, ale gdybym miala nadzieję to smuteczek nie powiem...
reklama
M
Myszaaaa
Gość
Czemu? Ja pisałam ze tak miałam i tak było. W ciąży byłam. owulacja musiala być ciut wcześniej. Test był z czułością 10, Beata ponad 200 3 dni przed.Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźny