nadziejka122
Początkująca w BB
Tak ! To ten test

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ! To ten test
Ja pamiętam, że pre test pokazał mi bledszą niż inne testy. Ciekawa jestem jak będzie u CiebieTak ! To ten testa na jutro mam kupione pre testy. Wiec mam nadzieje ze schemat będzie taki jak u ciebie
![]()
Pre test mają czułość 25 więc też może być blada kreska - czekamy do jutra z nowinamiTak ! To ten testa na jutro mam kupione pre testy. Wiec mam nadzieje ze schemat będzie taki jak u ciebie
![]()
Dużo zdrówka i spokojnej ciążyPre test mają czułość 25 więc też może być blada kreska - czekamy do jutra z nowinamitrzymam kciuki
u mnie aktualnie 16+1
![]()
Szkoda, że nie powtorzyłaś testu tej samej firmy. Miałabyś porównanie, czy ciemnieje.Już nie mogłam spać wiec zrobiłam test.. cień, cienia z cienia.. równie dobrze to może być fabryczna. Czułość 25 mlu/ml.. stracilam nadzieje.. jednak to nie jest najczulszy test i powtórzę już w poniadzialek dla 100 % pewności..
Jasne że się nie bada, ale przyrost wyrażnie widać po ciemnieniu kreski.Ale przyrostów bety nie bada się ciemnieniem testow. Przyrosty bety bada się badaniem krwi