reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dwie kreski

No będę robić z pewnością ❤️ tylko po tym teście miałam dwa z takimi mega cieniami kresek, naprawdę ledwo widoczne .. i się zgubiłam w tym..
Tez robiłam dużo testów i jedne wyglądały tak jak na zdjęciu, a inne nawet bledsze, a na jednym nic nie wyszło. Dopiero rano już troszkę wyraźniejsze były, a dwa dni później już całkiem mocne.

reklama
No będę robić z pewnością ❤️ tylko po tym teście miałam dwa z takimi mega cieniami kresek, naprawdę ledwo widoczne .. i się zgubiłam w tym..
Znalazłam moje, każdy robiony dzień po dniu.

Załączniki

• 20230818_191531.jpg
    20230818_191531.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 281
Jak ładnie ciemnialy 💕 oby moje tez takie były ❤️
I najśmieszniejsze jest to, że to były testy z allegro za 2,5 zł sztuka, z czułością 25 i pokazały, a test z apteki za 18 zł z czułością 10 miał tylko cień, żadnego różu nie było widać. No, ale w każdym razie nigdy nie pojawił mi się nawet cień, jak nie byłam w ciąży. Także cieszyłabym sie już na Twoim miejscu, no ja sie cieszyłam wtedy. 😁

I najśmieszniejsze jest to, że to były testy z allegro za 2,5 zł sztuka, z czułością 25 i pokazały, a test z apteki za 18 zł z czułością 10 miał tylko cień, żadnego różu nie było widać. No, ale w każdym razie nigdy nie pojawił mi się nawet cień, jak nie byłam w ciąży. Także cieszyłabym sie już na Twoim miejscu, no ja sie cieszyłam wtedy. 😁
Ja się już bardzo cieszę i jednocześnie boje zawodu, jak okaże się ze test oszalał a następne to fabryczne :/ i mam mega stres.. coś w tym jest, ze niby czulsze testy są i nie wykryją ciąży szybciej niż te generalnie mniej czule 😌

Ja się już bardzo cieszę i jednocześnie boje zawodu, jak okaże się ze test oszalał a następne to fabryczne :/ i mam mega stres.. coś w tym jest, ze niby czulsze testy są i nie wykryją ciąży szybciej niż te generalnie mniej czule 😌
Wiesz fabryczne kreski to by ciężkie na zdjęciu do wyłapania były, a tutaj ewidentnie przebija barwnik. 🙂

reklama
Ja robiłam test jakoś 6 dni przed miesiączką, ale też wyszedł jakiś lewy, bo w ogóle kontrolnej nie było tylko testowa 🙈 na następny dzień kupiłam pink z rossmana ten co wykrywa 6dni wczensiej i wyszła taka blaaada kreska jak foto, ale jak jest blada to znaczy, że ciąża:) potem w dniu spodziewanej miesiączki kupiłam najtańszy z rossmana i wyszła już krecha mocna. Także trzymam kciuki i myślę, że jutro może być już widać wyraźniej 😏

Załączniki

• IMG_2372.jpeg
    IMG_2372.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 212
Do góry