12 robiłam zastrzyk z ovitralle ginekolog powiedział, że 12, 13, 14 z naciskiem na 13. Test miałam wykonać 26 ale wyszedł negatywny z porannego moczu. Moje cykle to 28/29. A wczoraj taka akcja.Jeśli test wyszedł Ci pozytywny to badanie z krwi tym bardziej powinno wskazywać ciąże.
Ile jesteś dpo ?
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Na ovitralle się nie znam, dziewczyny nie raz pisały, ze on się przez jakiś czas utrzymuje.12 robiłam zastrzyk z ovitralle ginekolog powiedział, że 12, 13, 14 z naciskiem na 13. Test miałam wykonać 26 ale wyszedł negatywny z porannego moczu. Moje cykle to 28/29. A wczoraj taka akcja.
Natomiast ja bym wierzyła labo niż sikancowi za pare gorszy. Jeśli chcesz mieć pewność to powtórz dziś lub jutro betę
Paxa
Chyba nie ten wątek? Ale super, wracaj do zdrówkaWychodzę do domu dziewczyny, dostałam jakieś antybiotyki i leki obkurczające macicę i 7 dni zwolnienia
Paxa
Co do testów płytkowych, ja zawsze, a dokładnie mąż kupował mi przy każdej ciaży, jak i w cyklach, gdzie myślałam, że ciąża, to zawsze, ale to zawsze bardzo dobrze pokazywały. Ciąża, były piękne krechy, nie ciąża, była jedna krecha (żadne cienie). To były płytkowe z apteki, bobo - test, i jakiś jeszcze (nie pamiętam już). Szczerze, o tych sławnych testach, pink, to stąd się dowiedziałam i sobie pierwszy raz zakupiłam, natomiast płytkowe z apteki nigdy mnie nie zawodziły, więc nie skreślam takowych testów
zlotadziewczyna
Agnes4312
Moderator
Tak dzisiaj masz pozytywny dopieroCześć dziś zrobiłam test owulacyjny i wyszedł jeszcze ciemniejszy niż wczoraj, a wczoraj myślałam ze to już liczyć od tego czasu 24h. I teraz nie wiem kiedy owulacja już dzis czy jutro, co radzicie?
MartaMarkry
od pozytywnego Poprostu należy włączyć starania. 24-36h po zwykle następuje owulacja, ale żeby nie ominąć osobiście stosowałam zasadę codziennie w tym okresie. Co drugi dzień u nas nie sprawdziło się. owocnych starań!Cześć dziś zrobiłam test owulacyjny i wyszedł jeszcze ciemniejszy niż wczoraj, a wczoraj myślałam ze to już liczyć od tego czasu 24h. I teraz nie wiem kiedy owulacja już dzis czy jutro, co radzicie?
MartaS89
aż tak to przeszkadza, że nie ten wątek ?Chyba nie ten wątek? Ale super, wracaj do zdrówka
reklama
olka11135
aż tak to przeszkadza, że nie ten wątek ?
Przeszkadzać to nie, ale tu nikt nie wie o co chodzi i dziewczyny, które się martwią na czerwcowych kreskach pewnie tu nie zajrzą