reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Była ujemna , teraz tez była sytuacja gdzie do zbliżenia doszło na około 3-4 dni przed owu i jestem ciekawa co z tego wyjdzie bo do miesiączki jeszcze ponad tydzień

reklama
U mnie 25dc dzis. Zrobilam rano test i po 5 minitach byl negatywnych ale odczekalam do 15-20 i wydaje mi sie ze byla jakas linia. Tak jak u Pani na zdjeciach powyzej, na fotce jej nie widac ale mi sie wydaje ze cos bylo. Teraz juz nie wiem czy moze mam zwidy bo tak bardzo chce tej ciazy 🙉

Ja dzisiaj tez zrobiłam test i wyszedł negatywny a po dłuższym czasie jest kreska , ale wydaje mi się ze to fabryczna po prostu i tyle . Chociaż jak zaszłam w ciaze pozamaciczna 3 lata temu to miałam taka sytuacje ze po dłuższym czasie były blade kreski ledwo co widoczne i myślałam ze mam zwidy wiec nie brałam tego do siebie a okazało się ze ciąża była tylko nie w macicy , wiec różnie bywa z testami , najlepiej powtórzyć . Ja zrobiłam tak wcześnie ze względu na szczepienie COVID i chciałam mieć pewność ale nie wiem dokładnie ile jestem dni po owulacji , coś koło 7,8 dni wiec może to być za wcześnie jeśli faktycznie byłabym w ciąży , chociaż nie nie robię sobie dużych nadzieji bo tak jak mówię , nie staraliśmy się za bardzo ze względu na brak możliwości , nie wiem czy plemniki są przeżyć 3,4 dni do owulacji , osobiście nie znak takich mi osób tylko tyle co z forum gdzieś wyczytałam ze takie sytuacje się zdarzają . Mam już jedno dziecko i gdy zaszłam w ciaze test pozytywny pokazał blada ale różowa kreseczkę już 9 dni po owu wiec szybko 😊

Nie widać 2 kreski. Idz na bete albo kup kolejny test ciążowy, polecam pink test w Hebe strumieniowy o czułości 10 mlU. Powodzenia

To znowu ja 😀 dziewczyny pytanie o co chodzi z tymi testem paskowowym facelle z rossmana ? Nie rozumiem dlaczego pokazuje mi się druga kreska słaba bo słaba jakby cień cienia ale widoczne dla oka , na zdjęciu ledwo co widać . Robię 3 pod rząd i na każdym jest tak samo , robiłam dni temu taki sam i po zanurzeniu moczem nie było tej drugiej wcale widać a one maja czułość niby ponad 10 mlu . Zrobiłam niedawno pink test 10 mlu i wyszedł negatywny dopiero po czasie pokazał się jakiś cień cienia . Te facelle chyba jakieś felerne są ..

To znowu ja 😀 dziewczyny pytanie o co chodzi z tymi testem paskowowym facelle z rossmana ? Nie rozumiem dlaczego pokazuje mi się druga kreska słaba bo słaba jakby cień cienia ale widoczne dla oka , na zdjęciu ledwo co widać . Robię 3 pod rząd i na każdym jest tak samo , robiłam dni temu taki sam i po zanurzeniu moczem nie było tej drugiej wcale widać a one maja czułość niby ponad 10 mlu . Zrobiłam niedawno pink test 10 mlu i wyszedł negatywny dopiero po czasie pokazał się jakiś cień cienia . Te facelle chyba jakieś felerne są ..
A nie lepiej pójść na betę zamiast robić miliony testów?

Tak to wyglada ledwo co , one były na świeżo robione , przepisowo w ciągu 5 minut się pojawiały , na zdjeciu ledwo co widać ale na oka były dość wyraźne

Załączniki

• 40E86003-C5BA-45D2-9001-89712A5EEC42.jpeg
    40E86003-C5BA-45D2-9001-89712A5EEC42.jpeg
    545,7 KB · Wyświetleń: 381
  • 6772ACB5-5CEA-4756-8EEF-1A6B109ED132.jpeg
    6772ACB5-5CEA-4756-8EEF-1A6B109ED132.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 381
reklama
Do góry