Truskawka1233
Fanka BB :)
Była ujemna , teraz tez była sytuacja gdzie do zbliżenia doszło na około 3-4 dni przed owu i jestem ciekawa co z tego wyjdzie bo do miesiączki jeszcze ponad tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie lepiej pójść na betę zamiast robić miliony testów?To znowu ja dziewczyny pytanie o co chodzi z tymi testem paskowowym facelle z rossmana ? Nie rozumiem dlaczego pokazuje mi się druga kreska słaba bo słaba jakby cień cienia ale widoczne dla oka , na zdjęciu ledwo co widać . Robię 3 pod rząd i na każdym jest tak samo , robiłam dni temu taki sam i po zanurzeniu moczem nie było tej drugiej wcale widać a one maja czułość niby ponad 10 mlu . Zrobiłam niedawno pink test 10 mlu i wyszedł negatywny dopiero po czasie pokazał się jakiś cień cienia . Te facelle chyba jakieś felerne są ..