O proszę nie widziałam myślałam że są skuteczneCzęsto te pinki oszukują niestety... Beta daje 100% pewnosci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O proszę nie widziałam myślałam że są skuteczneCzęsto te pinki oszukują niestety... Beta daje 100% pewnosci
Ja testuje na facelle. Wykrył mi przy wartości niecałe 10.O proszę nie widziałam myślałam że są skuteczneale niestety następnym razem kupię coś innej firmy xD jakoś straciłam zaufanie pokazał fałszywie dodatni wynik, to jaki problem pokazać fałszywie negatywny w przyszłości
![]()
Popieram. Mój tez był facelleJa testuje na facelle. Wykrył mi przy wartości niecałe 10.
Są osoby, które mowia ze są fałszywie pozytywne, ale ja się nigdy nie spotkałam, kreska byla tylko przy ostatnim biochemiePopieram. Mój tez był facelle
A tu kreska jest a ciąży nie maU mnie ostatnio test doz był fałszywie dodatni![]()
Jak byłam w ciąży to miałam mniej wyraźną kreskę na teścieA tu kreska jest a ciąży nie ma![]()
Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźnyJak byłam w ciąży to miałam mniej wyraźną kreskę na teścietakie rzeczy niestety się zdarzają
![]()
W takie rzeczy to ja też nie wierzę. Jesli test 7 dni przed był pozytywny, a beta w dniu @ 200 to nie ma to nic wspólnego z prawdą.Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźny
Czemu? Ja pisałam ze tak miałam i tak było. W ciąży byłam. owulacja musiala być ciut wcześniej. Test był z czułością 10, Beata ponad 200 3 dni przed.Ale też się dziwię że komuś test wyszedł 7dni wcześniej niż miesiączka i beta 200 dla mnie to niemożliwe ja robiłam 5dni po miesiączce test to był dopiero wyraźny