reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy , zarys drugiej kreski

klaudix21

Początkująca w BB
Witam, zrobiłam test ciążowy na 4 dni przed spodziewana miesiączka, cykle mam zazwyczaj 31 dyniowe, choć zdarza się, że miesiączkę dostanę np 28 dnia, staramy się z mężem o dziecko już 8 miesięcy i nie ukrywam, na wielu testach widziałam różne kreski 😅😂 zalacze zdjęcie i powiedzcie proszę czy to moje wymysły, czy być może jest " cień nadziei"? Oczywiście wynik odczytany w czasie podanym na ulotce od testu ciążowego

Załączniki

• IMG_20210819_211018557.jpg
    IMG_20210819_211018557.jpg
    277 KB · Wyświetleń: 7 678
  • IMG_20210819_210900824.jpg
    IMG_20210819_210900824.jpg
    269,6 KB · Wyświetleń: 2 924
reklama
Witam, zrobiłam test ciążowy na 4 dni przed spodziewana miesiączka, cykle mam zazwyczaj 31 dyniowe, choć zdarza się, że miesiączkę dostanę np 28 dnia, staramy się z mężem o dziecko już 8 miesięcy i nie ukrywam, na wielu testach widziałam różne kreski 😅😂 zalacze zdjęcie i powiedzcie proszę czy to moje wymysły, czy być może jest " cień nadziei"? Oczywiście wynik odczytany w czasie podanym na ulotce od testu ciążowego

widac. Idź rano na betę albo zrob test o większej czułości 😊

Miałam podobnie - na drugi dzień kupiłam test clearblue który pokazuje tygodnie ciąży i wyszło że jestem w pierwszym tygodniu ☺️

reklama
Miałam podobnie i zrobiłam test clearblue i wyszło że jestem w 1 tygodniu ciąży 🙂

Do góry