Nymos
Zaciekawiona BB
Oczywiście, ale dziś sobota, aż ciężko będzie wytrzymaćMyślę , że może faktycznie błąd labo ,nie ma co gdybac ponowna beta tutaj wszytsko powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, ale dziś sobota, aż ciężko będzie wytrzymaćMyślę , że może faktycznie błąd labo ,nie ma co gdybac ponowna beta tutaj wszytsko powie
Oj szybko zleci , a w poniedziałek już wynik odrazu , trzymam również kciukiOczywiście, ale dziś sobota, aż ciężko będzie wytrzymać
No faktycznie. Są kreski ja stawiam błąd w laboratorium. A kiedy ostatni raz byłaś u gin?Właśnie przypomniało mi się, że mam testy z innych firm w szafie. Zrobiłam 2.
Nie musi być wcale błąd. Przeczytaj moja sytuację.No faktycznie. Są kreski ja stawiam błąd w laboratorium. A kiedy ostatni raz byłaś u gin?
A dlaczego od razu błąd laboratorium? Autorka pytania robiła betę 8 dpo a blada kreska na teście wyszła jej 2 dni później. Bo ja na tym pierwszym teście nie widzę kompletnie nic
<2.3A jescze mam pytanie jaki znaczek masz obok wyniku? Taki czy taki < >
A dlaczego od razu błąd laboratorium? Autorka pytania robiła betę 8 dpo a blada kreska na teście wyszła jej 2 dni później. Bo ja na tym pierwszym teście nie widzę kompletnie nic.