reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy, test laboratorium?

reklama
No mi się zdarzyło nie raz nie dwa. Ile dni trwało to plamienie? Zrób w diagu i zobaczymy.
Pierwszego dnia miałam różowy śluz, drugiego też, trzeciego brązowy, potem nic. Miałam tak samo w 2 ciąży. To mnie zachęciło do zrobienia pierwszy raz testu.

Hm
Ten dolny to pink strumieniowy. Ściągnęłam szybkę, bo ja nigdy nic nie widzę przez nią w początkach ciąży.
No to ja bym się jednak zastanowiła nad pomyłka w laboratorium.
Pierwszego dnia miałam różowy śluz, drugiego też, trzeciego brązowy, potem nic. Miałam tak samo w 2 ciąży. To mnie zachęciło do zrobienia pierwszy raz testu.
Faktycznie trochę tjak implantacja. No nic zrób betę drugi raz koniecznie

Napisałaś że masz gęsta krew. Bierzesz coś na rozrzedzenie?
Nie. Robiłam dużo badań genetycznych po drugim poronieniu. Jeszcze czekam na wyniki kariotypów. Od kolejnej ciąży mam dostać Acard i Heparynę. Też mega zimne stopy i dłonie to u był zawsze objaw ciąży. Dlatego jak doszło plamienie to od razu tak wcześnie wykonałam test.

reklama
Do góry