U
użytkowniczka_e
Gość
Będę masz może jakiś test w domu? Pink strumieniowy super czuły?Dam znać, pójdę w poniedziałek. Trzymaj kciuki ️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę masz może jakiś test w domu? Pink strumieniowy super czuły?Dam znać, pójdę w poniedziałek. Trzymaj kciuki ️
Pierwszego dnia miałam różowy śluz, drugiego też, trzeciego brązowy, potem nic. Miałam tak samo w 2 ciąży. To mnie zachęciło do zrobienia pierwszy raz testu.No mi się zdarzyło nie raz nie dwa. Ile dni trwało to plamienie? Zrób w diagu i zobaczymy.
A faktycznie , przepraszam nie doczytałamProszę jeszcze raz przeczytać post.
Ten dolny to pink strumieniowy. Ściągnęłam szybkę, bo ja nigdy nic nie widzę przez nią w początkach ciąży.A masz może jeszcze jakiś test np pink strumieniowy?
Właśnie robiłam i to on jest na dole na drugim zdjęciu, ale szybkę ściągnęłam, bo coś zobaczyłam i musiałam powiedzieć beż szybki.Będę masz może jakiś test w domu? Pink strumieniowy super czuły?
No to ja bym się jednak zastanowiła nad pomyłka w laboratorium.Ten dolny to pink strumieniowy. Ściągnęłam szybkę, bo ja nigdy nic nie widzę przez nią w początkach ciąży.
Faktycznie trochę tjak implantacja. No nic zrób betę drugi raz konieczniePierwszego dnia miałam różowy śluz, drugiego też, trzeciego brązowy, potem nic. Miałam tak samo w 2 ciąży. To mnie zachęciło do zrobienia pierwszy raz testu.
Nie. Robiłam dużo badań genetycznych po drugim poronieniu. Jeszcze czekam na wyniki kariotypów. Od kolejnej ciąży mam dostać Acard i Heparynę. Też mega zimne stopy i dłonie to u był zawsze objaw ciąży. Dlatego jak doszło plamienie to od razu tak wcześnie wykonałam test.Napisałaś że masz gęsta krew. Bierzesz coś na rozrzedzenie?
Dam znaćDaj koniecznie znać jak powtórzysz wyniki