Dziękuję, za dobroć i za cierpliwość. Zadzwonię jutro rano do przychodni. Nie będę się katować myślami. Dziękuję bardzoMoże dla własnego uspokojenia poszukaj kto w Anglii robi betę bo slyszlam że można zrobić za dodatkową opłatą. Jak chcesz i cię to uspokoi napisz na priv wyśle ci zdj swoich negatywnych testów z blada kreska. Nie dołuj się bo nie masz potrzeby nie jesteś w ciąży .
reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Spoko. Jak cos to pisz na privDziękuję, za dobroć i za cierpliwość. Zadzwonię jutro rano do przychodni. Nie będę się katować myślami. Dziękuję bardzo
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dziewczyno, przestań się nakręcać, bo teraz nawet jak okres przyjdzie, to się będziesz orać, że przecież przez pierwsze miesiące ciąży mogą się pojawiać plamienia przypominające okres, bo tak piszą w internetach!
A im bardziej się nakręcasz, tym mocniej doszukujesz się objawów i psychika blokuje Ci okres.
Koniecznie przerób temat z psychologiem i nigdy przenigdy nie dopuszczaj do stosunku przerywanego.
W ciąży NIE JESTEŚ!!!
A im bardziej się nakręcasz, tym mocniej doszukujesz się objawów i psychika blokuje Ci okres.
Koniecznie przerób temat z psychologiem i nigdy przenigdy nie dopuszczaj do stosunku przerywanego.
W ciąży NIE JESTEŚ!!!
Powtórz test . PowodzeniaHej,
Staramy się z mężem o dziecko już prawie rok.. Niestety pierwsza ciąża skończyła się poronieniem w 9 tygodniu. Od kilku cykli próbujemy na nowo. Oczywiście walczę z psychika - chęć posiadania dziecka jest silna, szczególnie po stracie. Ale do celu. Wczoraj zrobiłam test. 2 dni przed termin miesiączki. Oczywiście na szybko. Wynik po 30 sec negatwny,wyladowal w torebce. Po jakiś 4 godzinach wrzucałam do śmieci a tam cień cienia. Wiem że po takim czasie nie sprawdzamy, tak umiem czytać tak tak wiem bez linczu proszę żałuję że nie odczekałam dłuższej chwili na wynik, ale też nigdy, przenigdy test ciążowy nie pokazał mi drugiej kreski kiedy był negatywny. A trochę ich zrobiłam Co sądzicie? Mogę się złapać cienia nadziei? Tak dla porównania dziwny test i negatywny sprzed miesiąca
U
użytkowniczka_e
Gość
To było w 2020 rokuPowtórz test . Powodzenia
Haha a to dobre nie zauważyłamTo było w 2020 roku
U
użytkowniczka_e
Gość
Zdarza sięHaha a to dobre nie zauważyłam
Aleksandra893
Fanka BB :)
Nie chcesz nie odpowiadaj i nie poświęcaj swojego cennego czasu.Poświęciłyśmy Ci wczoraj czas, cierpliwość, pokłady empatii i uwagę. Rano podziękowałaś a od rana robisz to samo.
Do każdego dotarłoby już dawno, Ty najwidoczniej jesteś trollem na feriach.
Zazuu
Fanka BB :)
Nie chcesz nie odpowiadaj i nie poświęcaj swojego cennego czasu.
Dobrze
reklama
Kasiunia11
Początkująca w BB
Tak ,test clearblue cyfrowy jest najbardziej czuły, a Tobie wyszedł negatywny. Ja robilam test 6 dni przed @ ,czyli w około 21-22 dniu cyklu i już wyszedł pozytywny i to dość wyraźna kreska ,jeżeli nadal masz wątpliwości to zrób test o czułości 10mIU z porannego moczuMyślisz że te testy są miarodajne? Że można ufać? Dzisiaj jest 32 dzień cyklu. 22 dni po stosunku