reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy, test laboratorium?

Racja. Za 3 dni powinnam dostać okres. Poczekam do wtorku/środy. Jak nie dostanę okresu, a testy będą ciemniejsze to pójdę znów na betę. Nie spotkałam się z tym, że laboratorium mogło się pomylić.
Tu był taki przypadek dziewczyna edytowała że lab się pomyliło pierw było 2 coś powtórzyła i wyszła już ponad 400 . Ja mysllam, że u mnie też się pomyliło, Ale niestety;)

reklama
Po prostu kawałek plastiku. Pierw beta jest w krwi później w Moczu. Mi wyszły 4 pozytywne różnej firmy. Beta negatywna okresu nie miałam to znowu zrobiłam był pozytywny w efekcie wadliwa produkcja ciąży brak . Ginekolog moja mówiła ,żeby testa nie wierzyć:)
Jeszcze raz powtórzę badanie, ale w innym laboratorium.

Tu był taki przypadek dziewczyna edytowała że lab się pomyliło pierw było 2 coś powtórzyła i wyszła już ponad 400 . Ja mysllam, że u mnie też się pomyliło, Ale niestety;)
To ciekawe. Ja w życiu nie miałam pozytywnego testu beż ciąży, stąd moje zdziwienie. Mam też objawy ciążowe, a 7dpo miałam też plamienie (trwało do wczoraj). Myślę, że już w poniedziałek powtórzę betę, ale w diagnostyce tym razem. Teraz robiłam w Alab.

To ciekawe. Ja w życiu nie miałam pozytywnego testu beż ciąży, stąd moje zdziwienie. Mam też objawy ciążowe, a 7dpo miałam też plamienie (trwało do wczoraj). Myślę, że już w poniedziałek powtórzę betę, ale w diagnostyce tym razem. Teraz robiłam w Alab.
No mi się zdarzyło nie raz nie dwa. Ile dni trwało to plamienie? Zrób w diagu i zobaczymy.

reklama
Do góry