reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

test ciążowy plamienie

Ale jestem że brzydko się wyrażę WKUR!!!!!SPECJALNIE wstałam o 7 gdzie poszłam spać bardzo późno to jeszcze nie zrobiłam badań a miałam zamiar też zapytać co to są za badania wogole inie zrobiłam. 18 osób przede mną a w 15 minut zrobiły 3 badania dopiero, więc 1,5 h czekać nie mogę. Muszę w poniedziałek pójść. Dobrze ze to koło mojego domu. Stare babcie chyba nie mają spania i juz od 6 tam czekały

reklama
Ale jestem że brzydko się wyrażę WKUR!!!!!SPECJALNIE wstałam o 7 gdzie poszłam spać bardzo późno to jeszcze nie zrobiłam badań a miałam zamiar też zapytać co to są za badania wogole inie zrobiłam. 18 osób przede mną a w 15 minut zrobiły 3 badania dopiero, więc 1,5 h czekać nie mogę. Muszę w poniedziałek pójść. Dobrze ze to koło mojego domu. Stare babcie chyba nie mają spania i juz od 6 tam czekały
Standard w punktach pobrań :) emeryci zawsze góra :p

dziewczyny hcg spadło do zera przestałam plamic pogodziłam się z tym że poronilam w sumie staram się nie myśleć już o tym.Dziś rano wstałam po prysznicu patrzę w lustro ciało mi się zmienia tak mnie dziś sutki bolały że szok pomyślałam zrobię sobie test ciazowy i co? CIĄŻA 1-2 tydzień zbaranial am już do reszty czy to jest możliwe że znowu zaszła w tak krótkim odstępie hcg spadło maksymalnie a cisza oznacza że musi być powyżej 50 z krwi ja już sama nie wiem co o tym myślicie?

dziewczyny hcg spadło do zera przestałam plamic pogodziłam się z tym że poronilam w sumie staram się nie myśleć już o tym.Dziś rano wstałam po prysznicu patrzę w lustro ciało mi się zmienia tak mnie dziś sutki bolały że szok pomyślałam zrobię sobie test ciazowy i co? CIĄŻA 1-2 tydzień zbaranial am już do reszty czy to jest możliwe że znowu zaszła w tak krótkim odstępie hcg spadło maksymalnie a cisza oznacza że musi być powyżej 50 z krwi ja już sama nie wiem co o tym myślicie?
Tak . Po naturalnym poronieniu owulacja występuje normalnie, czyli u Cb mogła być nawet mimo plamienia.

byłam wczoraj w szpitalu HCG 75 usg dopochwowe nic nie wykazało nie potrafiła mi jednoznacznie stwierdzić czy to jeszcze po tamym porononieniu czy ciąża jutro mam następną betę zobaczymy czy rośnie

Do góry