reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy-druga blada kreska

Witam serdecznie proszę o zinterpretowanie tego testu, trochę szok😂 bo z aplikacji wynika że owulacja się przesunęła o tydzień 🙈
pozytywny czy negatywny? 🙂
IMG_20240215_181016.jpg
👍

Załączniki

• IMG_20240215_184609.jpg
    IMG_20240215_184609.jpg
    705,9 KB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
reklama
Zrobilam dzis 2 testy I oba z widoczna kreska .bylam na becie
A teraz okres dostal wiec zobaczymy co beta pokaze

Witajcie,

Jestem 4 dni przed @. Rano zrobiłam test. Druga kreska nie jest mocno wyraźna, ale coś tam widać :) Czy Wam też wygląda to na ciążę? :) Zdjęcie jest z samego rana, zrobione od razu po wykonaniu testu.
Jeśli nie zalany to pozytyw. Gratki ❤️

Hej Dziewczyny pomozcie jestem po jedej biochemicznej wiem ze jeszcze mega wczesnie ale czy te testy daja nadzieje?
24 dzien cyklu 5 dni do miesiaczki
20240216_141311.jpg

reklama
Mam pytanie a miał ktoś taką kreskę? Coś mi nie pasowało z moim testem więc wrzuciłam na czarno biały filtr coś tam widać ale nie jestem pewna czy mam już jakieś zwidy czy jak
1000002116.jpg
1000002121.jpg

Do góry