reklama
wiktoria708
Fanka BB :)
ja tam widzę dwie kreski mam te same testy ale niestety u mnie od dwóch dni biel viziraDziewczyny ile tu jest kresek? Czy te testy się mylą, kupię na jutro z Rossmana ale nie wiem co myśleć..... Pink superczuły....
anianow
Początkująca w BB
Ja się boje cieszyć, w poniedziałek na rosmanowskim był cień, później kupiłam te, wczoraj niby coś się pojawiło, ale dziś też widzę 2... Oby to nie trefny test....ja tam widzę dwie kreski mam te same testy ale niestety u mnie od dwóch dni biel vizira
wiktoria708
najpewniej będzie zrobić betę, ale możesz tez kupić jeszcze dwa inne testy jeśli nie ufasz tym Pink ja wczoraj zrobiłam z innej firmy i biel, dziś Pink i tez biało. Zostało trzy dni do @ i tracę nadzieje. Za Ciebie natomiast trzymam kciukiJa się boje cieszyć, w poniedziałek na rosmanowskim był cień, później kupiłam te, wczoraj niby coś się pojawiło, ale dziś też widzę 2... Oby to nie trefny test....
anianow
Początkująca w BB
Dziękuję. Ja też 3 dni przed. Dziś mi te cienie ciemnieją, ale masz rację zrobię innej firmy jutro rano. Dziękuję za odpowiedź i życzę 2 wyraźnych kreseknajpewniej będzie zrobić betę, ale możesz tez kupić jeszcze dwa inne testy jeśli nie ufasz tym Pink ja wczoraj zrobiłam z innej firmy i biel, dziś Pink i tez biało. Zostało trzy dni do @ i tracę nadzieje. Za Ciebie natomiast trzymam kciuki
Madzia86G
Wg mnie ... coś przebija
Sylwanka89
Wg mnie są 2kreseczki gratulacje
DobreMyśli
Mi na tych pinkach wychodziły słabe cienie gdzie np. na pinkach strumieniowych już ładne wyraźne kreskiDziewczyny ile tu jest kresek? Czy te testy się mylą, kupię na jutro z Rossmana ale nie wiem co myśleć..... Pink superczuły....
reklama