reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

mamulica no to ostatnie dni miałaś pełne wrażeń :-) ale najważniejsze, że Kubuś zdrowy!

Madziek gratuluję dobrych wieści! :-)

reklama
mamulica dzis przeczytałam ze jednak tylko Kubus w Tobie siedzi... nieżle to wszystko wyszło, taka hustawka 1 a pozniej 2... najwazniejsze ze wszystko dobrze i maluszek zdrowy :-)

A ja wlasnie wrocilam z wizyty. Wszystko z malym ok, z mama tez:-)
Najlepsze jest to, ze moj synek wazy ponad 1300g - boje sie, ze urodze jakiegos olbrzyma:-) No i nic dziwnego, ze mam kolejne 3kg na +

Madziu wspolczuje zastrzykow ale najwazniejsze ze z Patryczkiem wszystko wporzadeczku :)

Maa gratuluje :-) rosnie Ci maly paczus, ale jeszcze pewnie sie okaze ze bedzie kruszynka po urodzeniu, czesto tak jest ;-) a jak nie to tylko wiecej kilogramkow do tulenia i kochania :-)

Madziek, najważniejsze że Patryk ma sie ok! A jak dla mnie to lepsze zastrzyki:tak:. Może mniej przyjemne, ale mniej niekorzystnych wpływów na organizm:tak:... Maa Twoje maleństwo przyszalało z wagą :-)

Grartuluję dobrych wieści z wizyt :-)

Dziewczyny ile ważyły wasze dzieci jak byłyście w 27 tygodniu ciąży u lekarza ?????
W czwartek idę do gina i jestem ciekawa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Grartuluję dobrych wieści z wizyt :)

Dziewczyny ile ważyły wasze dzieci jak były w 27 tygodniu ciąży ?????
W czwartek idę do gina i jestem ciekawa :)
Olica, ja teraz mam 27 tydzień. W piątek mój syn ważył 900 gram :-). I szczerze to nie wiem czy to w odniesieniu do forumowiczek dużo :-). W każdym razie usg pokazywało ze to zgodnie z tygodniem ciąży:tak:

Do góry