reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

mamulica no to ostatnie dni miałaś pełne wrażeń :-) ale najważniejsze, że Kubuś zdrowy!

Madziek gratuluję dobrych wieści! :-)

reklama
mamulica dzis przeczytałam ze jednak tylko Kubus w Tobie siedzi... nieżle to wszystko wyszło, taka hustawka 1 a pozniej 2... najwazniejsze ze wszystko dobrze i maluszek zdrowy :-)

A ja wlasnie wrocilam z wizyty. Wszystko z malym ok, z mama tez:-)
Najlepsze jest to, ze moj synek wazy ponad 1300g - boje sie, ze urodze jakiegos olbrzyma:-) No i nic dziwnego, ze mam kolejne 3kg na +

Madziu wspolczuje zastrzykow ale najwazniejsze ze z Patryczkiem wszystko wporzadeczku :)

Maa gratuluje :-) rosnie Ci maly paczus, ale jeszcze pewnie sie okaze ze bedzie kruszynka po urodzeniu, czesto tak jest ;-) a jak nie to tylko wiecej kilogramkow do tulenia i kochania :-)

Madziek, najważniejsze że Patryk ma sie ok! A jak dla mnie to lepsze zastrzyki:tak:. Może mniej przyjemne, ale mniej niekorzystnych wpływów na organizm:tak:... Maa Twoje maleństwo przyszalało z wagą :-)

Grartuluję dobrych wieści z wizyt :-)

Dziewczyny ile ważyły wasze dzieci jak byłyście w 27 tygodniu ciąży u lekarza ?????
W czwartek idę do gina i jestem ciekawa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Grartuluję dobrych wieści z wizyt :)

Dziewczyny ile ważyły wasze dzieci jak były w 27 tygodniu ciąży ?????
W czwartek idę do gina i jestem ciekawa :)
Olica, ja teraz mam 27 tydzień. W piątek mój syn ważył 900 gram :-). I szczerze to nie wiem czy to w odniesieniu do forumowiczek dużo :-). W każdym razie usg pokazywało ze to zgodnie z tygodniem ciąży:tak:

Do góry