reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

No, ja jutro robię drugie podejście do glukozy 75... Oststnio nie brałam cytryny i to chyba był mój błąd. Jutro wezmę bo już 3 raz nie mam zamiaru próbować... brrr...

reklama
podobno pielęgniarki nie zawsze pozwalaja wcisnąć cytrynke alekarz mi powiedział że jak nie pozwolą to mam im powiedzieć że on kazał he he może mi sie uda przemycic cytrynke:-D

To chyba na usg sie kontroluje, tak myślę:tak: Musze mojemu powiedziec jak mi bedzie dawał skierowanie. Ale normalnie mi wstyd bo za kazdym razem mu d.... truje tą blizną i porodem a on sie tylko smieje ze juz 2 lata minęły to jakby cięcia nie było i mam jeszcze duzo czasu zeby sie martwić:sorry2: i wogóle może np sie dziecko źle ułożyc i nie bede miała w czym wybierać. Ten to ma podejscie:baffled: ale łatwo mu mówić jak mu żona dzieci porodziła:-D

To chyba na usg sie kontroluje, tak myślę:tak: Musze mojemu powiedziec jak mi bedzie dawał skierowanie. Ale normalnie mi wstyd bo za kazdym razem mu d.... truje tą blizną i porodem a on sie tylko smieje ze juz 2 lata minęły to jakby cięcia nie było i mam jeszcze duzo czasu zeby sie martwić:sorry2: i wogóle może np sie dziecko źle ułożyc i nie bede miała w czym wybierać. Ten to ma podejscie:baffled: ale łatwo mu mówić jak mu żona dzieci porodziła:-D

:-D:-D:-D:-D

a Ty już się zdecydowałaś że rodzisz naturalnie???
gin mi powiedział że wybór należy do mnie ale oni wolą nie ryzykować i wolą robic cc

Jak sie nic złego nie bedzie działo to chciałabym spróbować, chyba mi nic nie pęknie po kilku skórczach:baffled: w razie czego cesarke mozna zrobic zawsze. Chcialaby napewno poczekac zeby sie porod sam zaczął bo podobno dziecko jest wtedy bardziej gotowe wyjsc na świat. Ach, co będzie to będzie, ważne żeby maleństwo sie zdrowe urodziło.

Aaaa zapomniałam dodac ze mój gin cos wspominał ze nieraz lubią po cesarce skracać drugą faze porodu czyli pewnie chodzilo mu o próżnociąg:baffled: To mnie przeraza:no:. Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie do konca ciąży:tak:

Dzis dałam radę wypić ta glukozę 75. Wzięłam cytrynke i to chyba pomogło bo aż tak nie muliło... Teraz tylko czekam na wyniki i zobaczymy co się okaże.

reklama
Do góry