dziubasek08
Fanka BB :)
pewnie przygotowuje się do tego dniaJa miałam tak samo... Po ostatnim badaniu plamiłam właśnie przez około 4 dni ale przeszło... U mnie jednak szyjka twarda więc nie wiem czemu taka reakcja mojego organizmu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie przygotowuje się do tego dniaJa miałam tak samo... Po ostatnim badaniu plamiłam właśnie przez około 4 dni ale przeszło... U mnie jednak szyjka twarda więc nie wiem czemu taka reakcja mojego organizmu...
a ja mam jak zwykle problem natury dziwnejpiszecie, ze macie bóle takie jak na @ z tego czy tamtego powodu. A ja nie wiem, jaki to ból??? No boli mnie róznie, zalezy kiedy ale nigdy na @ mnie nic nie boli wiec nie wiem jak mam się do Was porównywać. No może nic to zle powiedziane, bo bola mnie łydki i nerki ale mniemam, ze nie o to Wam chodzi
![]()
pewnie przygotowuje się do tego dnia
Nie narzekałabym... Bardzo chciałabym trafić na skorpionka bo sama mam taki znak a tu termin na strzelca... ehhh.... może się uda))
AZA a kiedy masz urodzinki? ja chce tez skorpionka tak jak ja jestem;-) no i z terminem na 14 powinno sie udac;-)
Ja mam termin dopiero na 26 listopada a urodziny mam 9 więc raczej będzie mi ciężko trafić... A mam koleżankę co się urodziła 14 :-)
to życzę nam obu małych skorpionów- wiemy jakie to mądre i interesujace znaki zodiaku![]()