reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wózkowy :)

Dziewczyny torby nie ma chyba oryginalnej do niego a widziałam ze na allegro dają Fischer Price torbę widziałam w smyku za 110 zł a na necie 65 zł i taka sobie dokupie. Czarny loczek w tym zestawie nie widzę foli? i pytanie czy potrzebujesz dwa adaptery do fotelików. Ewa
a nie będzie pasować standardową folia bo mam dwie różne uniwersalne? Ewa czy dokupilas palak do spacerowek?

reklama
Monika2412 dałam link do ich strony, a folia jest gratis na ich aukcji na allegro:) A ta "torba" oryginalna nie taka zła:)
Ja raczej dokupię tackę jak pałąka, ta sama cena a bardziej funkcyjne.

Ja raczej sie decyduje na iCandy :) duzo bardziej mi sie podoba wyglad. No i cena :) znalazlam u mnie nowy z 2 siedziskami i gondola za prawie 5tys a taka sama roczna uzywke za 2tys z torba, oslonkami na nogi, folia, parasolka. I duzy wybor u mnie jest tych wozkow. Joggerow tez pelno ale po 2500-3000 uzywki :/

Monika, ja folii nie lubię, więc nie poradzę. Pałąk miałam kupować, ale w końcu tego nie zrobiłam. Wózek jest dość głęboki i dziecko siedzi stabilnie, więc jako "ogranicznik" nie jest konieczny. A innej funkcji pałąka nie widzę :)
Tacki to w ogóle dla mnie porażka - raz Franek w takim wózku z tacką jechał i wszystko, co na niej, od razu leciało na ziemię ;)

Toreb na rączkę też nie lubię, bo dyndają tak bez sensu ;) Tam jest ogromny koszyk, to mi wystarcza. Albo swoją torebkę zawieszam :)

Ewa mój syn potrafi się z pasów wypiac więc wolę tacke dla bezpieczeństwa. Taki łobuz i spryciarz jest ze mam nadzieję ze kolejny będzie grzeczniejszy bo ciężko to widzę. Więc z folią będę kombinować :)

reklama
Moja mala tez pare razy odpiela sie z pasow, to samo z krzeselkiem do karmienia. Wyslizguje sie jakos mimo ze zapinam juz na styk.
Torbe uzywam caly czas do tej pory na pampersy, chusteczki, picie, jedzonko. I folie tez musze miec. Nie lubie jak wozki mokna od deszczu bo to nie za fajnie pozniej pachnie i z czasem wilgoc wychodzi.

Do góry