reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wózkowy :)

Jesli mozna, dolacze sie do Waszej dyskusji wozkowej. Ja tez jestem na etapie rozwazan i poszukiwan. Spodziewam sie pierwszego dziecka, chcialabym jednak wozek porzadny, ktory przetrwa co najmniej dwojke dzieci ;) Kilka dni temu ogladalam w sklepie Stokke Xplory V4 i jestem obecnie na etapie milosci do tego modelu, ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadla.

reklama
Aneta ta osoba po raz trzeci wystawiła wcześniej było drożej moze napisz i dogadaj sie ze weźmiesz wózek tylko termin wysyłki uzgodnicie np na zaliczkę sie umowicie . Temat wozkowy ogarniam ale was na głównym nie :(

My byliśmy w sobotę obejrzeć w askocie Baby Joggera City Select... Cudo:szok:
Prowadzi się mega lekko, siedziska przekłada się szybko i sprawnie.

I takie pytanie do Ewa86 czy jest sens kupować folię przeciwdeszczową lub osłonę na nóżki? Oraz czy trudno jest zmienić spacerówkę w gondolę? I czy używałaś fotelika do wózka?

Czarnyloczek, fotelika nie używałam, ale można dokupić adaptery bez problemu. Nam już kasy było szkoda. Poza tym w sklepach, gdzie się fotelik przydaje, najczęściej wkładaliśmy Anielę w chustę.

Co do zmiany na gondolę, to trudne to nie jest, ale w sekundę tego nie zrobisz. Musisz zdjąć cały pokrowiec jeden, założyć na ramę drugi i dodać materacyk.

Na nogi miałam zwykły kocyk. Folii nigdy nie używałam. W gondoli przed deszczem chroni pokrywka gondolki, a w spacerówce Franek miał płaszcz i kalosze, a Nusię sadzałam twarzą do siebie i chroniła ją budka plus mój parasol.

Wózek prowadzi się naprawdę super. Z dwójką dzieci (u mnie teraz w sumie 27 kg samego "wsadu" ;)) jedną ręką go okręcam wokół własnej osi.

Dziękuje za odpowiedź:)

No właśnie ja będę kupowała raczej adaptery bo kupie maxi cosi bo dużo jeździmy autem. No właśnie jak zobaczyłam cenę okrycia na nóżki to mnie zatkało ;/
Myślę też nad kolorem, bo podoba mi się ciemny brąz a słyszałam, że nie ma już takiego w sprzedaży :(

reklama
Właśnie sprawdziłam, że my za nasz NOWY zapłaciliśmy 2670 zł.
Dwie spacerówki + gondola.

W sklepie czarodziej.eu - mają siedzibę w Krakowie. Kurier u nich jest za od 16 do 20 zł.

Do góry