reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wózkowy :)

Flower adaptery sa i można podpiąć większość fotelików w tym maxi cosi który pożyczę od kuzynki.
Oglądałam ostatnio wózki w sklepie i jak dla mnie każdy jest podobny dlatego liczę na waszą pomoc :)

reklama
to najlepiej sprawdz juz na zywo w sklepie jak sie sklada/rozklada (czy jestes w stanie zrobic to sama), czy zmiesci sie w waszym bagazniku (np w wersji stelaz +gondola) i ile mejsca wtedy na reszte zostanie - jak dla mnie nie ma minusow jakichs - fajny, zgrabny wozeczek! kola nie sa jakies mikroskopijne wiec powinny dac rade w normalnych warunkach, nie sa tez zbyt wielkie

Kulka z tych wszystkich to ten baby marc najlepszy chyba, a chcesz kupowac nowy? mozesz dostac polowe taniej z dostawa do domu uzywany na allegro, a do sklepu pojsc i np ogladnac jak wyglada na zywo :) zreszta te aukcje wszystkie juz skonczone nie wiem czy zauwazylas

Ostatnia edycja:
Też jestem zdania, że najlepiej obejrzeć wózek w sklepie a potem poszukać okazji na necie:)

A tu nasza nowa bryka:)

Ewa86 jeszcze dziękuje za odpowiedzi na moje pytania:)

Co do wózeczków to ważne aby miał swoje zastosowanie każda mama ma inne potrzeby. Jam mam dwa wózki jeden mam xlandera porządny nie do zajechania na pompowanych kołach a teraz poluję na quinny zapp xtra żeby mieć wózeczek na zakupy jak będę musiała gdzieś pojechać załatwić (taki do auta). Chcę go bo można wpiąć do niego fotelik maxi cosi i tak sobie śmigać. A xlandera mam na dwór na spacery do lasu czy nad jeziorko na wakacje. U nas się sprawdził fenomenalnie:)

Ozila, kosmiczny ten wózek :D

Czarnyloczek, cieszę się, że jesteście z wyboru zadowoleni!
Powiem Ci, że nigdy tak nie montowałam gondoli jak Ty na zdjęciu :) Ale Nuśka ryczała często w wózku i wolałam ją mieć bliżej siebie :)

mam nowy typ : mothercare spin ....... ktos zna? musze jakiegos forum poszukać i poczytac, znalażłam uzywke za 590 zł i zastanawiam sie czy warto??????? A dzis w parku przygladałam sie wózkom i gracco symbio odpada- strasznie malutka spacerówka, gracco evo odpada bo beznadziejne malutke kółka.......

Ozila fajny ten wozek :p
Wersja zimowa smieszna
ImageUploadedByForum BabyBoom1382508765.170711.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1382508780.424760.jpg
U nas sa popularne ze Stokke te "loczeczko-lezaczki". No ale ceny :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1382508836.210502.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382508765.170711.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382508765.170711.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 64
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1382508780.424760.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382508780.424760.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 69
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1382508836.210502.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382508836.210502.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Haha super ta zimowka;-)
To jest zreszta chyba norweski wozek? Robia chyba na export, bo to chyba nie za dobry wozek na snieg....nie wiem- u Nas zimy sniegowej brak w zasadzie, cena nowego zabujcza, ale poniewaz sa dosc popularne, juz 5 uzywanych znalazlam za pol ceny;-) ale to dokladnie czego szukam jest!
mebelki tez sa, ale je tylko widzialam on line, zobacze jak na zywo!

Do góry