reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hej wszystkim :-)

Anita akurat 9 lipca minęło 5 lat i stąd ta precyzja :tak::-D

Karolcia współczuję nocki:sorry:

Aniu ja w ten piątek odpadam bo będę szalała w BB na panieńskim ale za tydzień kto wie ?:rofl2:

Massiek łączę się z Tobą w bólu :tak:

co do bajek, Marcel baaaardzo lubi kilka bajek i często je oglądaoczywiście w granicach rozsądku zresztą są to bajki, z których dużo się uczy ( np. umie liczyć po ang. do 5, zna kilka słówek i takie tam :tak: )

reklama
Anneczka brawo dla Marcelka.

U nas już po odsmoczkowaniu Dominika. Jak byłam w Przemyślu to przez 3 dni w ogóle mu nie dawałam a on nawet tego nie zauważył. Chyba nie był do niego zbytnio przywiązany :-D

Hejka!!!

Anitka odpisałam Ci:tak::tak::tak::tak:
a gdzie Agawa się podziewa????:eek::eek::eek::eek:
Massiek ja mojej oczekuje:baffled:znow mam spore spoźnienie:eek::eek::eek:tak mi skacze a cyto mam w porzadeczku bo robiłam:laugh2::eek:
Ania...no niektore firmy mają duże rozmiarówki:happy::happy::happy:

Pełna zapału postanowiłam zrobić kurs jak miałam 17 lat i przyznam że pierwsze lekcje koszmarnie mnie męczyły i stresowały. .

To bardzo pocieszające :-D

Matuś pięknie zakłada już sam sandałki. Tylko jak zakładam mu adidaski to się żali że nie potrafi ich ubrać.
Poza tym dzisiaj w Łańcucie powiedział że chce kupkę więc załatwiliśmy potrzeby pod drzewkiem i do domu dojechaliśmy z suchą wewnątrz pieluchą. Na zewnątrz była mokra bo Matuś zapomniał zamknąć butelkę z piciem :-D

Gratuluje , mądry chłopiec :tak:

Mini w Tarnowie mieszkam dokładnie 5 lat i 13 dni ;-):szok:

I co Cię do nas sprowadziło ??:-)

ufff ale dziś upalnie normalnie nie da się wytrzymać a ja jeszcze wczoraj dostałam @@@@ i dziś niemiłosiernie zdycham :confused2:

łączę się w bólu @
:-(

Mierzyłam też jedną bluzkę, ale S było za duże. :szok: Nawet obawiam się, że XS też mogłoby być gdyby było. Co oni robią z tymi rozmiarówkami.

Ja ostatnio mierzyłam sukienkę w coccodrillo na 158 :szok: i była dobra , a mieli jeszcze większe :szok:

iDziewczyny - dysponuję jeszcze dwoma piątkami. ;-)

No to co z piwkowym ?? Ja się umówiłam w ten piątek z koleżankami na 17 więc wieczór mam wolny , mąż nie powinien mieć nic na przeciw :-D

mój tez ogląda ulicę sezamkową ale na mini mini bo śpiewaja i nie jest za dużo rzeczy na ekranie tylko 1 lub 2 osoby na czystym jednokolorowym tle wiec sie dziecko moze skupić i są fajne piosenki więc Oski robi tany tany;-)

No widzisz na to nie zwróciłam uwagi :sorry: Borys uwielbia elmo song i elmo riding a tricycle :-D bo jest tam rower i wielki pies :-D:-D:-D

Massiek ja mojej oczekuje:baffled:znow mam spore spoźnienie:eek::eek::eek:tak mi skacze a cyto mam w porzadeczku bo robiłam:laugh2:
A prolaktynę masz w normie ??

..... ale upał :confused2:oby w następnym tygodniu było chłodniej bo muszę generalkę zrobić , Tesciowa przyjeżdża
:szok::szok::szok::-D....

A tego kurcze nie wiem Mini:baffled::baffled::baffled::baffled:czuje żeniedlugo nadejdzie ale narazie nic...co oczywiście jast fajne w upały:-p:-p:-p:-p...a z rozmiarówką mam to samo:szok::szok::szok:kupuje sobie 13 lat:-D:-D:-D:-Dnierzadko:rofl2:

Karolciu wielkie dzieki za karteczke kochana:happy::happy:cudna jest;-);-):tak::tak::tak:

Witam w kolejny upalny dzień.

I znowu nic nie znalazłam, albo raczej znalazłam ale jak mi kolorystycznie odpowiadał to tylko rozmiary 39 i 40, z innych na odwrót -jak rozmiar dobry to kolor nie taki.
Często patrzę na stoisku dziecięcym na ubrania na siebie. ;)

reklama
Agunia dopiero dostałaś?!

My dzisiaj rozłożyliśmy basen i pluskaliśmy się z Matulem i Miniem. Szaleństwo było co nie miara. Miniuś albo się zmęczył albo orzeźwił bo zaraz po tym jak go wyjęłam i zmieniłam koszulkę padł.

Do góry