reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Hejka laseczki!!!

Przestalo padać jupi!!!!;-);-);-):tak::tak::tak::tak:moje dzieciaki jada dziś na weekend do rodziców moich.....a my mieliśmy w planie grila nad Radlowem....zobaczymy jak pogoda dopisze po południu:baffled::baffled:bo S w pracy do 15:eek::eek::eek:a jak coś to na jakies grzybki pójdziemy a grilik jutro:sorry::sorry::sorry:

widze że wszyscy dziś w planie grill mają:laugh2::laugh2::laugh2:

Anita przestało padać to może wieczorkiem uda się grilla zrobić ;-)

Agunia rolada waflowa tak posmakowała Dawidowi że wczoraj musiałam mu zrobić :-D Matuś oczywiście asystował.

U nas zowu ciężki poranek. Wczoraj padłam usypiając Matula chociaż siedziałam obok niego a nie leżałam :sorry: Obudziłam się o 1:30 i wróciła do nas ale potem Matuś przyszedł. Ok 4. obudził się Dominik więc spałam już z nim w pokoju chlopców ale przed 6. Matuś zaczął wzywać pomocy bo zleciał z łóżka :baffled: a Dawid już wtedy był w pracy.
Teraz gdy nie pada i chcieliśmy iść na pole to znowu Miniuś nam padł i śpi już od 40 min z małą przerwą na bekanko :-)

Karolcia bardzo mi miło:tak::tak::tak:że rolada smakuje:-D:-D:-Dbardzo fajny bidonik:tak::tak::tak:Wojtek nie pije ze szlanek..ani z rurki nie chce... i tylko własnie ze sportowych butelek:eek::eek::eek::eek:
ide zakupić sobie moreli...bo po truskawkach mam faze morelowa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hej wróciliśmy było super pogoda nam dopisała rewelacyjnie kapalismy sie w rzece, jeziorze i podziwialismy widoki moze za rok da sie pochodzic po górach;-)
Karolcia ja uwazam ze ty jestes za bardzo nastawiona krytycznie do swoich teściów .Twoi rodzice sa zawsze naj a o nich nigdy nie anpiszesz dobrego słowa a nieraz ci zostawali z Matusiem i to sie nie liczy???? ja uwazam ze to jest duza pomoc.Przeciez oni nie maja obowiazku nimi sie zajmowac to jest tylko dobra wola . Kazdy z nas jest innym człowiekiem i inne wartoście wyznaje. Zreszta pewnie i tak od razu na mnie naskoczysz ;-)ze ich bbronie. Przeczytałam juz mnóstwo twoich postów i do takich wniosków dochodze:tak:
cały czas powtarzasz i podkreslasz ze Przemyśl to takie super miasto i wogóle naj ono jest a guzik prawda:crazy: ja sie czuje bardzo dotknieta takim porównywaniem i ocenianiem ze tarnów jest taki i owaki a w przemyslu nie ma komarów ( poprostu beka:-D) to juz przegiecie dla mnie:baffled::crazy::nerd: . Ja czuje sie barrdzo urazona taka twoja postawa, jak ty na forum nonstop podkreslasz ze T jest beznadziejny to domyslam sie ze u tesciów robisz to samo wiec mzoe tutaj lezy pies pogrzebany:confused:
koncze ten temat bo jeszcze napisze o jedno słowo za duzo:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Magda Ty nie znasz moich teściów więc daj już spokój. Nigdy też nie napisałam że Przemyśl jest a Tarnów be. Jeśli już to chodziło mi o to że ja lepiej czuję się tam. I to z różnych względów.
A teściowie zostają z Matusiem tylko wtedy gdy to jest na 100% konieczne bo za każdym razem gdy z nim zostają to jest wielkie halo. Wszystkim nagadał w rodzinie że jestem nienormalna bo chciałam robić bramki na schody. Przecież jeśli będziemy pilnowali dziecka to nic mu się nie stanie. A awantury bo Matuś płacze w nocy? Przecież biedny dziadek nie mógł się wyspać bo ja Matusia oduczałam od cyca. Moi teściowie "pomagają" mi gdy ktoś to widzi bo wtedy jest że oni są tacy dobrzy a ja zła.
Uważasz że są tacy dobrzy skoro obgadują mnie gdy mnie nie ma? Opowiadają Dawidowi że go okradam bo wydaję jego pieniądze że ja mam faceta w Przemyślu i inne takie bezpodstawne bzdury. To wg Ciebie są dobrzy dziadkowie? A robienie 2 kotlecików na obiad? Ja nie wymagam od nich niczego ale co by było gdyby Mateusz przyszedł i powiedział że też chce. Darii dają gdy jest a nas w dupie mają. I nie pisz mi więcej że ja jestem do nich uprzedzona. Oni mi w niczym nie pomogli z dobroci serca wszystko co robią to jest czyste wyrachowanie.

Proszę Cię daj już spokój bo każdy kto ich zna ma zdanie podobne do mojego. I nie obrażaj się na mnie bo i tak Cię lubię.

Oni mają do mnie pretensje nawet o to że spotykam się z Wami ...

Do góry