reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Cześć Wam wszystkim :-)
Jestem w domu od południa ,także cieszę się bardzo ,że te upaly spędze u siebie a nie na oddziale :-)
narazie bez jakiś rewelacji po prostu stabilnie, ale dalej nie za ok :confused2:
nie czytałam Was bo nie miłam komputera mąż mi zabrał podobno dla mojego dobra :crazy:
widze że dyskusja o dziadkach się zaczeła,każda z Was ma recję,a co do sadzania dzeci przed TV to mój brat ma troje dzieci,kapitalne ,bardzo żywiołowe-bo zdrowe:tak: i powiem Wam ,że bratowa to ma tylko tyle spokoju co oni bajeczki ogladają,nie uważam tego za coś złego, jak urodze też moim bede czasami TV pryedstawia w repertuarye dnia, bo wszystko z umiarem ma sens :-p

reklama
Mimi55 ja zrobiłam prawo jazdy 5 lat temu i oprócz egzaminu nie jeździłam już ani raz,a teraz chyba bym umarła jakbym miała prowadzic samochód ,także nie popełnij takiego błędu ;-)

poroniłam ciąże wcześniej i ta jest bliżniacza in vitro ,od początku jest nie za dobrze,ale walczymy:-( tak czy siak tylko jakieś spokojne dzeciaczki są w stanie przesiedzieć cały dzeń przed tv,bo energiczne to na pewno nie :tak: jak rodzice są jak flaki z olejem to pewnie i maja takie dzieci ,a jak dusze towarzystwa to geny robią swoje:) u nas są same energiczne i nawet jak Kasia sadza je z myślą o paru godzinach to nie ma szans:tak: Tylko jak są jakieś spotkania rodzinne to bajki sa na maksymalnym topie:-p:-p i spokojnie dorośli mogą porozmawiać ,a dzeciaki wszytkie przed DVD i TV:tak: bo ja osobiscie na spotkaniach wole nie widzeć dzieci i krzyki:wściekła/y: może po porodzie zmienie zdanie;-):-p
Idę bo zaraz mój ślubny wraca i bedzie afera ,że nie śpię

Hejka!!!

Mini nie martw się... stres trochę przejdzie;-);-);-)ale zdarzają sie wpadki...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:na przykład totalnie zły dzień:baffled::baffled::baffled::baffled: ja w ogole mialam wczoraj taki....przeczytalam klepsydre że w wypadku zginęła w sobote 8 letnia dziewczynka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wpiegła na Nowodąbrowskiej na jezdnię...i niestety zmarla w szpitalu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:tak mnie to jakoś wyprowadzilo z rownowagi że się skupić nie mogłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A myśmy po południu imieniny babci zaliczyli:happy::happy::happy:84:laugh2::laugh2::laugh2:
Anitka śliczny avatarek:laugh2::laugh2::laugh2:

Witam :-)
Mini bedzie coraz lepiej :tak: Stres na poczatku to normalka. Szczerze Ci powiem, że nawet jak juz miałam prawko to jak miałam gdzieś jechać sama to na początku bardzo się stresowałam :tak: Z czasem jest coraz lepiej :-) Jazdy w takim upale to sama przyjemność, nie? :baffled: Też tak miałam :tak:
Agunia słyszałam i tym wypadku też :-( Działa na wyopbraźnię, nie? :-(
Udała się naszym wczasowiczkom pogoda :-):tak:
Anita super awatarek:-)

dzięki dziewczyny :tak:

Agunia nie słyszałam o tym wypadku :szok: ośmioletnia dziewczyna ??, a mnie się wydawało ze dzieci w tym wieku już są dość rozsądne . Masakra .

Przyszła
dobrze ze już jesteś w domie :tak: Ale masz troskliwego męża ;-):-)
Co do Tv .... Umiar jest rzeczą względną więc wszystko zależy co masz na myśli mówiąc umiar ;-) Ja uważam ze bajki są ok pod warunkiem ze oglądane są z rodzicami . No chyba ze dziecko jest duże i już tak bajek nie przeżywa :-D. Mój Borys nie ogląda tv . Zdarza się ze bawimy się przy włączonym telewizorze i wtedy luknie na niego ale i to bardzo sporadycznie . Jedynie na co mu pozwalam odkąd skończył roczek to oglądanie piosenek na you tubie :-p Ze trzy razy w tygodniu puszczam mu ze dwie piosenki z ulicy sezamkowej . Mogę mu wtedy np spokojnie obciąć paznokcie :tak:

a jeśli chodzi o dzieci i chałasy na spotkaniach rodzinnych :-) to wierz mi swoje dziecko traktuje się zupełnie inaczej niż czyjeś :-D. Mój np ostatnio nauczył się móiwć kaka ( tak według niego robi kura :-D ) i sto razy dziennie go pytam jak robi kurka ... tak się tym jaram . A inni już pewnie dawno by tym kaka rzygali
:-D:-p

dzięki dziewczyny :tak:

Agunia nie słyszałam o tym wypadku :szok: ośmioletnia dziewczyna ??, a mnie się wydawało ze dzieci w tym wieku już są dość rozsądne . Masakra .

Przyszła
dobrze ze już jesteś w domie :tak: Ale masz troskliwego męża ;-):-)
Co do Tv .... Umiar jest rzeczą względną więc wszystko zależy co masz na myśli mówiąc umiar ;-) Ja uważam ze bajki są ok pod warunkiem ze oglądane są z rodzicami . No chyba ze dziecko jest duże i już tak bajek nie przeżywa :-D. Mój Borys nie ogląda tv . Zdarza się ze bawimy się przy włączonym telewizorze i wtedy luknie na niego ale i to bardzo sporadycznie . Jedynie na co mu pozwalam odkąd skończył roczek to oglądanie piosenek na you tubie :-p Ze trzy razy w tygodniu puszczam mu ze dwie piosenki z ulicy sezamkowej . Mogę mu wtedy np spokojnie obciąć paznokcie :tak:

a jeśli chodzi o dzieci i chałasy na spotkaniach rodzinnych :-) to wierz mi swoje dziecko traktuje się zupełnie inaczej niż czyjeś :-D. Mój np ostatnio nauczył się móiwć kaka ( tak według niego robi kura :-D ) i sto razy dziennie go pytam jak robi kurka ... tak się tym jaram . A inni już pewnie dawno by tym kaka rzygali
:-D:-p
Ciekawa jestem czy tez tak bede robić :-p ,upał dzis ogromny moja mama właśnie wróciła z zakupów i ledwo zyje,a ja leże:-( Mam teraz mamę codziennie ,sprzata ,pierze,prasuje ,gotuje :-D full wypas
Ale bym sobie w baseniku poleżała:tak::tak:
macie na nk profile?? ja usunełam swój jak urodze dzieci to zaloże,pochwalic sie mam nadzieje że bede mila czym:) obecnie buszuje po nk na pforilu mojego męża,kurcze wszyscy dodaja zdjecia w basenie:eek:
ok został mi TV :-D DZIEKUJE BOZE za TV
milego dnia dziewczynki:)

melduję się :-)

upał dzisiaj niesamowity :happy: kisimy się w domu bo na takim upale trudno wytrzymać, m pojechał do Lublina :baffled:

mini z czasem coraz łatwiej się jeździ tylko trzeba dużo ćwiczyć :tak: ja mam prawko już 9 lat i nie wyobrażam sobie już życia bez auta :-p

hej,
Widzę że jest parę nowych osób, a ja nie jestem na bieżąco. Fajnie, że chociaż w piątek miałyśmy mini spotkanko.
Trzeci tydzień siedzę na urlopie.
Rano byliśmy w parku a dopiero teraz mały mi usnął-tradycyjnie już w trakcie jedzenia zupy.;-)

reklama
Do góry