reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
dziewczyny orientujecie się może gdzie w Tarnowie bedzie najbliższy odpust . Albo gdzie mogę kupić drewanine zabawki .
chciałam Borysowi kupić taką kaczkę na kijku do pchania :tak:

A ja żyję w stresie , wczoraj pierwszy raz jechałam samochodem :szok: poziom adrenaliny miałam taki ze hej :-D:-D:-D Po dwóch godziach byłam tak wyczerpana ze ledwo doszłam do domu :-p
Ja chyba nie przeżyje tych 30-tu godzin
:-D

ANITA coś za coś. Drugi dziadek jest totalnym przeciwieństwem i wnuki totalnie go nie interesują a są jedynie przykrym obowiązkiem (chodzi tu o ich wnuczkę bo moimi się nie zajmują). Dzisiaj Matuś pojechał z dziadziem na wycieczkę oglądać motory i skutery. Mój tatuś jak był młody jeździł motorem i teraz coś mu to zamiłowanie wróciło a skuter to dla Dawida no i Matusia oczywiście :-)

Drugi dziadek jest totalnym przeciwieństwem i wnuki totalnie go nie interesują a są jedynie przykrym obowiązkiem :-)

I nie muszą. To naszym obowiązkiem jako rodziców jest zajmowanie się dziećmi, a dziadkowie jeśli mogą i chcą to mogą pomóc. Ale to nie jest ich obowiązek. Nie wiem w jakim wieku i jakiej kondycji zdrowotnej jest twój teść, ale może nie czuje się na siłach zajmować się małymi dziećmi. Może nie potrafi - Daria jest dziewczynką, a twoi chłopcy mali. Może też nie dajesz mu szansy.

I nie muszą. To naszym obowiązkiem jako rodziców jest zajmowanie się dziećmi, a dziadkowie jeśli mogą i chcą to mogą pomóc. Ale to nie jest ich obowiązek. Nie wiem w jakim wieku i jakiej kondycji zdrowotnej jest twój teść, ale może nie czuje się na siłach zajmować się małymi dziećmi. Może nie potrafi - Daria jest dziewczynką, a twoi chłopcy mali. Może też nie dajesz mu szansy.

Masz rację ANIU ale zupełnie nie o to mi chodzi. Mój tata jest dziadkiem z powołania a teść jest osobą której każdy przeszkadza. A jego kondycja jest bardzo oki.

reklama
Anita no mam nadzieje że całe 30-ci godzin się nie będę stresować :tak:
Dziś znowu sobie pojeździłam , tylko kurcze no ,jakoś tego nie czuje . zawsze jest tak na początku ??:-(
No i jak tam Dziabąg :-D ? Poszedł już spać ???

Ania fakt , dziadkowie nie mają obowiązku zajmować się wnukami , ale przykre to jest jak je olewają albo faworyzują inne . :-(

Karolcia super dziadzio z Twojego taty :tak: Jest go za dwóch :-D A teściem się nie przejmuj , jego strata
:tak:

Do góry