reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

hej:-)
ale dzis pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agunia mysmy tez mieli u znajomych na basenie siedziec a tu dooopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aniu dzieki za spotkanko i częściej wpadaj do Tarnowa!!!
dziewczyny wam równiez dzieki:-)

w tygodniu jede z dziecmi i kolezanka do Niedzicy na pare dni bez męza;-):-p:-D
wiec mnie nie uswiadczycie duzo:sorry:

reklama
Witam
Super, że chociaż Wam się spotkanie udało.Znając moje młodszę dziecię zobaczę się z Wami chyba jak ukończy 18 lat:wściekła/y::-D

hej
no i zepsuło się ;-)
A miałam dziś parkowe umówione z koleżanką .

Mrowa - bez męża ??:szok:.... to miłego babskiego ....
:-D

Myśmy dziś byli sobie pod blokiem pociapać po kałużach i tak mi było zimno że musiałam wrócić do domu po polara i kurtkę :szok::szok::szok::szok::szok:
Teraz młody śpi a ja sie obżeram słodkościami :-)

ooooo Madzia super:laugh2: a kiedy wybywasz???
Massiek...miłego obżerania:rofl2: zazdroszcze:-p:-p:-p
Danusia..kurcze az tak zle:baffled::baffled::baffled::baffled:
Mini to z parkowego nici:baffled::baffled::baffled:
ciekawe jak tam Beti nasza:eek::eek::eek::eek:

Hej Dziewczynki. U nas była piękna pogoda aż do dzisiaj. Każdego dnia siedzimy u rodziców na działce (5 min jazdy samochodem a jest to działka rekreacyjna więc nie ma problemu że Matuś coś podepcze). Wczoraj byliśmy od 11. do 21. Przyszły też kuzynki z dziecmi więc był szał na całego. Wkleję Wam później jakieś zdjęcia bo za dużo jest golasków żeby na NK wklejać.

reklama
Do góry