catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Co do rytuałów - potwierdzam! Tutaj chylę czoła Marcinowi - to jego zasługa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
katiNJ my tez mamy te witaminy ..............tragedia ...mnie na sam zapach tych witamin pociąga.....a co dopiero je jesc ......moj maly na samym poczatku tak strasznie ich nie lubil ze jak mu zaczelam dawac to dostawal takiego ataku placzu ......wogole jak sie krzywil....a teraz podaje mu razem z kaszka..i jest duzo lepiejPediatra zapisal nam tez witaminy z fluorem paskudne jak nie wiem co. Dajemy Patrykowi przez sen bo w dzien zaciska usta na sam widok buteleczki ;D
Maggusia to sa takie jakby multiwitaminki dla dzieci i niemowlat ....ktore przepisuje lekarz (przynajmniej u mnie)..ale sa tez inne bez recepty....Na co sa te witaminkibo my zadnych nie dostajemy