reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomość sms od Kasialle z godz 21.39 :

"Hej, jestem na patologii od środy. Na razie czekamy na akcje ale nic sie nie szykuje. Po weekendzie zaczna sie indukcje.Na razie cierpliwie czekam. A jak tam na bb? ile rozpakowanych? Nie bede ostatnia ? "

reklama
napisalam do Mcdraculi bo od wczoraj sie nie odzywala i dostalam wlasnie smsa:)

"hej! Kinga przyszla na swiat przed chwila:) 3500 ma moja kruszynka i 58cm. porod dlugi i ciezki, TZ spisal sie na medal chociaz latwo nie mial he he..a my lezymy na obserwacji i cieszymy sie soba:)"

Wiadomosc sms od Oliwki ( dzisiaj wieczór) :
" hej Kochana ja juz na patologii, przyjeli mnie na oddzial.Jutro maja robic badania itd, ktg na razie Ok i dali mi leki na zbicie cisnienia.Zobaczymy, co dalej beda robic "

WIADOMOSC OD KERNY

hej,mialam isc do domudzisiaj,bo nic sie nie dzieje,ale wyszlo mi duzo bialka i jednak zostaje,jak bialko bedzie wzrastac to wywolaja porod,cholernie sie boje,pa

wieści od Mammi wczorajsze:
"No i niestety mały dostał żółtaczkę. Leży pod lampą a mi okropnie smutno bez niego. Nie moge go nawet wziąć na ręce... A mogliśmy jutro iść już do domku"

Wiadomość od Aga26ka dziś o 7.30

"Wiktor urodził się dziś nad ranem SN o godz. 4.15. Waga 3.400 i 54cm. Jest śliczny:-) - 10pkt. Rodziliśmy razem z T. W sumie szybka akcja. Pierwszy skurcz o północy. Odejście wód i od razu jazda na 5 cm rozwarcia.Potem już szybko poszło do 10.:-)Staram się zasnąć, ale nie mogę dosłownie uwierzyć w mój mały cud:-)"

Wiadomosc od Kerny--co prawda nie smsowa bo nie ma sily pisac a tel.

bardzo nas wszystkie mocno sciska ,pozdrawia i prosi o trzymanie kciukow
dzis juz powinna miec malutka u boku,idzie zarza na porodowke i czeka ja wywolywanie ,bo lekarze boja sie zatrucia ciazowego dziecka

Kerna trzymamy mocno kciuki za Was
bądz dzielna:tak::tak::tak::tak:

reklama
Wiadomość od Kerny: właśnie skończyłam z Nią rozmawać :-) o 17:25 urodziła Córeczkę!!! uwaga: 4200! i 55 cm :-) Rodziła naturalnie i dała radę :-) ku pokrzepieniu serc!!!

Do góry