reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wieści od Mammi:
"A my nadal w szpitalu. Chce już do domu! Mały nadal ma żółtaczkę. Czekamy właśnie na najświeższe wyniki. Mam nadzieję , że będzie lepiej. Buziaki"

reklama
sms-ek od Olgadom
Akcji porodowej nadal zero. Termin porodu skorygowali mi z 14 na 11 września-położna wcześniej źle policzyła. Miałam dziś usg i na pewno będzie Dziewczynka. waży 3200. Wszystkie badania i ciśnienie są ok.

Wiadomości od wstretnamalpa:

Z godziny 12:30
To Daria (ZDJĘCIE W ODPOWIEDNIM WĄTKU) :-) pozdroffki dla ciotek! Szkoda, że nie trafiłam z naszą Agą26ka do pokoju ;) jestem piętro niżej! Trzymam kciuki za was kochane!Paa

Wiadomośc od mb_1 z godz.14:49 :

" Już jestem po cc obie czujemy się dobrze. Laura ma 47 cm i waży 3098g. Pozdrowienia dla wszystkich wrześnióweczek. mb_1"

Wiadomość od Kasialle z godz 15.45. :

" Laura-Urodzona 07 wrzesnia o 12.05. Waga naszej córeczki to 4380,wzrost to 62 cm. Mama i córeczka czują się dobrze. Pozdrawiamy :-) "

Kasialle
podesłała swoje zdjecie z Laurą- postaram sie wkleic wieczorkiem.

Wiadomośc od Gusi z 7.00:

Hej kochana. Dzis o godzinie 00.20 przyszedł na świat nasz synuś :) dopiero dostałam go do siebie bo troszkę problemów było przy porodzie i zabrali go do inkubatora. Ucałuj wszystkie ciocie z bb, my odpoczywamy.

Wiadomość od Aga26ka:

"Witamy i pozdrawiamy wszystkie BB ciocie. Od razu gratulacje dla nowych Mamuś i Maluszków! My od wieczora lecimy na butli, bo mimo wysiłków piersi są absolutnie cicho, a mały mocno tracił na wadze. Co nie wyklucza karmienia naturalnego, ale pomoc była potrzebna, bo aż się siny robił od krzyku wisząc na pustej piersi. Jak się naje to śpi i się uśmiecha. Dziś chyba wyjdziemy do domku!
"

sms od Gaji:

"hej jestem na oddziale. oczywiscie przyjal mnie ten lekarz ktorego nie chcialam spotkac. Pytal sie w ogole po co przyszlam i jak powiedzialam ze lekarka kazala i ze nie mam juz monitorowanej ciazy to stwierdzil ze moglam jeszcze sobie do poznania jezdzic do lekarza. w kazdym badz razie rozwarcie mam na 4 cm a maly ma ok 3900. zobaczymy czy sie sprawdzi."

wiadomości od agim79

godz.10.17
"Od wczoraj jestem w szpitalu na obserwacji bo małej tętno skacze, poza tym małe widoki na poród. A co na BB?""

napisałam o Gusi i że ma się trzymać i że będzie dobrze

godz.12.26
" Pozdrów BB i gratulacje dla Gusi"

reklama
Do góry