reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomość od Dorotki1 sms :

" Całusy dla Was wszystkich, ja też jestem w szoku, nawet nie myślałam, że tak ekspresowo pójdzie, wam też szybkich ropakowań, ale mam zakwasy "

reklama
Wiadomość od Mysi618

"Pozdrowienia i gratulacje dla rozpakowanej Dorotki. Rano była wizyta, wpadł taki stary, siwy ordynator i powiedział, że zabierze mnie za chwilę na badanie.Z tego, co dziewczyny z sali mówiły to jak będą mnie badać to zesram się z bólu". już się boję. Czuję się źle w szpitalu, jakaś zrezygnowana jestem.Ale wierzę, że wszystko będzie ok. Pozdrowienia i kciukasy dla Was. Jestem z Wami myślami z całym BB!"

Sms od Karolinkare, pozdrowiiłam ją od całego forum: "Czesc jestem juz po cc. Termin sie troche przedluzyl maluszki na swiat przyszly 1030. Olivier 2280 a Victoria 2400 leza w inkubatorze a ja pod kroplowka odpoczywam pozdrawiam cale bb"

Przesyłam z opóźnieniem sms od Dorotki1 z godz. 12 :
"Serdeczne pozdrowionka ze szpitala, mała cudna mówię Wam, a co na BB, która nastepna sie szykuje ? "

Napisałam Dorotce o gratulacjach od nas i o tym,że wkleję zdjecie Oliwki , ale wieczorem bo nie mam kabelków. I oto zwrotny od niej :

"Oki, mega ogromne całusy dla wszystkich dziewczyn, juz mi sie za Wami teskni, do środy "

Sms od Dorotki, napisała go Beniamince, ale ona chwilowo jest bez Internetu, więc pozwolę sobie go przepisać:

"Hej, wielkie dzięki za pamięć :-), całusy ogromne dla całego bb, już nie możemy doczekać się powrotu do domu, ssaczek co trochę na cycu, ale dobrze bo cycuchy pełniejsze, pozdrawiamy i życzymy wszystkim szybkich porodów, ps. wychodzę dziś"

sms od Mammi:

"Jestem na patologii. Czekam na wyniki badań i okaże się co dalej. Prawdopodobnie jednak cesarka. Mały wg USG 3900 g więc jednak pulpecik. Pozdrawiam mammi"

Wiadomość sms od JoliMI z południa:

"Ja jestem już w szpitalu.Jutro robią cięcie.Nie chcą zwlekać i chcą robić póki nic złego się nie dzieje. A Ty kiedy? Dzis masz chyba wizytę u lekarza"
Odpisałam,że jestem zaskoczona i że trzymam kciuki.Nastepny sms:
" Mnie też ciarki przeszły, bo tego się nie spodziewałam. Woli nie ryzykować. Stwierdził że lepiej dzidzia mniejsza niż żeby się coś miało stać. Ciekawe kiedy Tobie wyznaczy termin? "

reklama
sms od Mammi o godz.15.27:

" Jestem po cesarce. Igorek jest już po tej stronie i ma 3260g. Ja na razie leżę po znieczuleniu. Buziaki"

Do góry