reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomość sms od Oliwki1 :

"W koncu nas nie przewiezli, sami nie wiedza co i jak. Niby wspominali ze jak bedzie Ok to jutro do domu a potem sama mam jechac do Wa-wy ! Wczoraj maly na USG mial 2500g a dzis pani ordynator powiedziala ze wg jej USG 2000g i ze maly ma hipotrofie płodu i łożysko jej sie nie podoba.Wiec sama juz nie wiem co i jak ! A jak Ty sie czujesz? "

Wiadomosc sms od JoliMi :
"Dzieki za sms. U mnie kiepsciutko.
Dzis przechodze kryzys caly czas wyje.Mialam is do domu dzis ale niestety ja dostalam tabletki na zatrzymanie laktacji bo przy tych lekach na nadcisnienie nie moge karmic.No i malutki tez zazółcony. Czekam na wyniki bilirubiny, morfologii, crp i cos tam jeszcze.Maly po spadku wagi znowu przybywa na wadze. Nauczyl sie juz ladnie ssac.Ja jestem zmeczona, niewyspana.Praktycznie dzidziuś 24 godz. ze mna. Teraz zostalam sama na sali i to dodatkowo doluje.Pozdrawiam.
Ja bylam specyficznym przypadkiem, mialam mase szczescia."

Ostatnia edycja:
reklama
wiadomość od Olgadom:
Dziewczynki, jestem w szpitalu. Cisnienie skoczyło mi do 200/120, ale po godzinie miałam już 165/90. Lekarka jakas dziwna-powiedziała, ze nie ma tragedii, więc narazie nie włączą mi leków.. z Dzidzią wszystko ok. Mam rozwarcie na 1,5 cmale skurczy narazie zero. Pobrali mi 4 strzykawki krwi do badań., jutro rano mam siusiać. Atmosfera na patologii wesoła, dziewczyny szaleją jakby na imprezie były, ale ja nie mam ochoty na znajomości i rozrywki. Tęsknię za synkiem. Pozdrawiam bb. Mam nadzieję, ze szybko do was wrócę.

Wiadomości od wstretnamalpa:

Z godziny 03:21
Hej! Ja już po:-) Urodziłam na dorotkę o 1.47 Darioa 3140, 51 cm:-) Jestem taka szczęśliwa, że szok! Buziaczki dla Was:-*

Z godziny 03:47
Hej BB ciotki Mała śpi a ja nie wiem czy spać czy czuwać taka jestem zakręcona. Próbujemy z karmieniem. Położne mówią, że dam radę mimo rozlanych sutków więc po kropelce próbuję jakoś. Trzymam kciuki za rodzące. Oby było jak u mnie... No szok! Pewnie ich sporo :-) pozdrowienia 4all AGA

Wiadomość sms od Kasialle z godz 6.24 :
" Pozdrów wszystkie dziewczyny ! Ja dziś jadę na porodówkę, na oxy, mam nadzieję, że zadziała.Trzymajcie magiczne kciuki! Boję się :-( "

wiadomość od Olgadom:
Hejka. U mnie ok. Porodu nic nie zwiastuje. Wyniki badań idealne. Nie wiadomo skąd było ciśnienie. Teraz jest książkowe. Jutro wybieram się do domku. Jak mnie nie wypisza to sama się wypiszę. Gratulacje dla Kerny-jaka duża ta Jej Laleczka. Urodziła któraś jeszcze? buziaki

wiadomosc od anja

zaczęło się,zajebiste skurczei sączące wody 3majta kciuki

wiadomość od anja sprzed chwili
jest rzeżnia bólu chyba na cc sie zapowiada

sms od Justyny:

"jestem na porodowce. Skurcze mam co 2 min ale krotkie, Jak dzis nie urodze to jutro beda mi wywolywac. Trzymajcie kciuki."

Wiadomość od Anitas z godz 10.00 :
" Witam, Kamil urodził się o 9-tej. 2400 waga, 50 cm wzrostu.Już jestem po cięciu.Kamil grzeje się w inkubatorku, ale jest zdrowy i wszystko jest OK.Pozdrawiam wszystkich na BB"

I wiadomość od JoliMi sprzed chwili- wychodzi właśnie z synkiem do domku, resztę sama nam napisze jak znajdzie chwilkę :-)

Ostatnia edycja:
Wiadomość od agnieszka75:

Ja już jestem po badaniach i jeśli wcześniej nie odejdą mi wody to jutro rano czeka mnie cc. Dzięki za wiadomości, prawdziwy wysyp dzieciaków. Pozdrawiam Ciebie i całe BB.

reklama
Do góry