reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomosc od Justyny:

"Jestem w szpitalu, powtarzaja mi badania i czekam na konsultacje internisty i jeszcze jednego poloznika. Dzis zapadnie decyzja co dalej ale nie jest ciekawie. Na ktg dzis wyszly mi skurcze 40%. Pozdrowienia dla wszystkich."

reklama

Wiadomość od Justyny:

"Na razie leżę i czekam na konsultacje internisty. Czasy krzepnięcia krwi wyszły mi nieciekawie. Miałam robione 2 razy ktg i mam skurcze do 40% a tak poza tym to jest ok. Leżę na sali z dwoma dziewczynami w ciąży z cukrzycą. Mam nadzieję że szybko wyjdę. Pozdrowienia dla wszystkich".

wiadomosc od Justyny:

"Czekam dalej na interniste.Czuje sie calkiem dobrze chociaz brzuch mi sie bardzo opuscil. badania krwi sa troche lepsze niz ostatnio ale nie wiem kiedy wyjde. Mam robione ktg 3 razy dziennie i narazie jest ok. faszeruja mnie tylko jakimis lekami. Na polozniczym co chwile porod a wczoraj laska mojej postury urodzila chlopaka 4200kg. Pozdrowienia dla wszystkich."

wiadomość od Pysia_23 " heyka, nie było mnie parę dni na BB, zatrzymali mnie w szpitalu, bo ciągle mi słabo. Jutro zbadają mocz, morfologię i crp. Może po weekendzie mnie wypuszczą. pozdrowionka dla mamuś i brzuszków"

pisała Pysia_23 z zapytaniem, co tam u nas słychać "mnie tu faszerują witaminą b12 i zelazem w zastrzykach, do tego jakieś tabletki i preparat Portagen, który musze sciągnąć na zamówienie a trochę kosztuje. Ech bida w szpitalach. Do tego nospa 3x2 tabsy na skurczybyki. Mam nadzieję, ze raz dwa postawią mnie na nogi i z powerem wrócę do Was. Na razie to musze tu leżakować przez te zastrzyki. Jedyny plus to ktg trzy razy dziennie a wtedy mała to daje czadu tak że zwiewa i ktg nie wykrywa jej serdusia i muszą je szukać.. Pozdrowionka dla wrześniówek"

Wiadmomość od Angelus3376

...Wracam jeszcze do domku. Wód jest sporo, skurcze nieregularne, 2 cm rozwarcia. A plama na kanapie naprawdę duża, bo średnicy tak z 25 cm. Ale szpital mam blisko, więc w razie co chyba zdążę dojechać.

reklama
Wiadomość od Angelus :

Urodziłam SN zdrową córeczkę o 10.40 z wagą 3580g i 55 cm. Wiktoria Nadia. Pozdrów, proszę całe BB :-)

Do góry