reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomosc od Wolfheart ; napisałam jej o Trixi i Sarze.

"Pozdrawiam nowe mamusie.Mój poród nie był taki zły, opisze jak wróce na net. My sie mamy całkiem dobrze, karmienie jakos tam idzie. Pozdrawiam."

reklama
Sms od Justyny o 23.11

"Jestem na porodowce. Sa skurcze i robi sie rozwarcie. mam nadzieje ze to jest to:)"

i nastepny dzis o 10.05

"skurcze coraz silniejsze i w miare regularne ale rozwarcie nic nie ruszylo dlatego zostawiaja mnie do jutra. Lekarz na obchodzie stwierdzil ze to nie porod jeszcze."

Wiadomość sms od Agusski z godz . 15.00:

Cześć:) Szymek urodził się dziś o 6.23 waży 2420 g i ma 49 cm. Dostał 10 pkt :) Wody odeszły mi o 1.15 miałam cesarkę a teraz leżę na sali poporodowej i czekam na 19 y móc zobaczyć na dłużej i przytulić moją kruszynkę urodzoną w 37 tygodniu. Buziaki! :-)

Wiadomość od Wolfheart

"Wszystko jest ok, więc jeszcze dzis nas wypisują. Powoli sie zbieramy.Tylko nie wiem kiedy usiąde do komputera.Pozdrawiam i kciuki za całą reszte forum."

Wiadomość od Emilia1103:

"Do szpitala pojechałam o 4 rano, skurcze co 20 minut ale nic większego się nie dzieje. Leżę podpięta pod ktg i jak nic się nie wydarzy to wieczorem wyjdę. Pozdrowienia dla całego bb."

Wiadomość od Emilia1103 (sorki że tak późno ale problem z netem):

"Witam z rana. przez noc się zaczęło rozkręcać. Moja położna stwierdziła że o 10 przewiozą mnie na porodówkę i dadzą kroplówkę na przyspieszenie więc dziś pewnie Krystianek przyjdzie na świat. Dziękuję z góry za kciukasy."

Wiadomość z g.11.30:

"Leże na porodówce. Wody odeszły więc na pewno dziś będzie dzidzia."

Ostatnia edycja:
Wiadomość od Emili1103:

" Krystianek urodził się sn o 15.10, waga: 2950 i 51cm".

Pogratulowałam i kazałam ucałować małego od nas wszystkich.

Przepraszam, że dopiero teraz wstawiam wiadomość, ale dostałąm ją w drodzę na wesele i teraz dopiero wróciliśmy...

Wiadomość od Mysia618 nadeszła o 14:58

"Cześć kochana na wstępie pozdrawiam całe BB o godzinie 9 przyjechałam do szpitala i czekając na swoją kolej, by zrobić ktg minęlo 1,5godziny. Gdy czekałam na swoją położną minęła następna godzina. Niestety ona poszła odbierać poród i następne dwie godziny czekania, o 14 przyjęli mnie na oddział. Jak na razie siedzę z moim na sali, zostałam porządnie zbadana ginekologicznie, myślałam za przeproszeniem, że się zesram z bólu. Teraz jeszcze czeka mnie rozmowa z ordynatorem. Jak na razie to mam1,5cm. rozwarcia i jeśli do poniedziałku coś nie ruszy to będę mieć wywoływany poród. Pozdrawiam Was wszystkie. Mysia 618"

Wiadomość sms od Dorotki1 z godz 6.19 :

" O 4.20 przyszła na świat Oliwia, sn, 3240 i 54 cm, zaczęło się o 1.30, jestem przeszczęśliwa, właśnie się poznajemy "

Pogratulowałam Dorotce i zapytałam , jak się czują Obie i napisała :

"Wsio Oki, czujemy się dobrze, ja leżę, mała spi obok, pozdrowienia i całusy dla wszystkich i takich ekspresowych porodów "

reklama
Wiadomość od Mysia618

"Witajcie ja od 5 rano nie śpię, w nocy wzięli mnie na ktg i wyszły sporadyczne skurcze. Teraz czekam na obchód, ciekawe, co lekarz zdecyduje. Jestem myślami z wami ;*leże na sali dwupokojowej, jest fajnie, ale dziś wypisują do domu dziewczynę, z którą leżę. Jak coś będę więcej wiedzieć- dam znać. Miłego dzionka. Trzymam kciuki za was wszystkie"

Do góry