reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Miejski 2 w Bydgoszczy

Czytałam już opinie na temat 2ki i jestem na nią zdecydowana... Ali interesuje mnie jak to wygląda z tym porodem rodzinnym czy muszę to gdzieś prędzej zgłosić?
Ja byłam się pytać i jeśli chodzi Ci tylko o obecność partnera przy porodzie, to nie musisz tego nigdzie zgłaszać, po prostu wchodzi z Tobą i zostaje. Chyba że masz bardziej rozbudowaną definicję porodu rodzinnego? :);-)

reklama
...nie trzeba zgłaszac...tak jak pisze grudnioweczka wchodzi z Toba maz i zostaje :-);-)...

....tez rodzilam dwa razy w 2,cztery lata temu i cztery miesiace temu,takze porod rodzinny,nie zastapilabym tego szpitala zadnym innym....mimo smutnych przypadkow :-(....

cześć dziewczyny :)
mam wielką prośbę w poniedziałek mam mieć cesarskie ciecie w 2 czy któraś z was może mi odpowiedzieć na kilka pytań ??? moje gg 705869 pozdrawiam was serdecznie

dziekuje grudnioweczko, wolalabym zeby facet nic mi nie dowozil, bo nie odroznia body od pajacy :-D mam nadzieje ze spakuje co trzeba ...
P.S chyba sie znamy ;-)

cześć dziewczyny:-) Niedługo też zostanę mamą, termin mam na 9.12 i też będę rodziła w 2 ponieważ moją ciąże prowadzi lekarz z 2. Może któraś w Was też ma termin na 9? ;-) a co do rzeczy, które trzeba zabrać to na pewno pieluszki tetrowe ze 2, pampersy, chusteczki nawilzane a ciuszki to niby tylko na wyjscie bo pytalam poloznej ostatnio i tak mi powiedziala i ze rozka niby tez nie warto brac ;-)

reklama
Do góry