reklama
traschka
Mama Marysi
isemena ja zaczynam pojutrze szkołę rodzenia w Wojewódzkim, opowiem jak wrócę Chodziło tam kilku naszych znajomych i bardzo polecali. Mówią, że jakiś super nowych wiadomości tam nie uzyskali ale było fajnie, poznali fajnych znajomych z którymi mają kontakt do dziś. Ja się cieszę głównie ze względu na męża, że będzie miał okazję usłyszeć COKOLWIEK na ten temat, bo jakoś sam nie jest chętny do zaznajamiania się z tematem
traschka
Mama Marysi
isemena u nas zajęcia prowadzi Beata Pyjur. Fajna babka. Na pierwszych zajęciach bardzo mi się podobało, dużo ćwiczeń oddechowych i innych, wszystko wspólnie z partnerami. I pogadanka była głównie dla naszych mężów, z czego ogromnie się ucieszyłam O naszych hormonach, potrzebach itp. Już dziś widzę efekty, mąż rano stwierdził, że pięknie wyglądam hehe (on tak normalnie nie mówi
traschka
Mama Marysi
isemena mojemu się bardzo podobało, nawet się zdziwiłam że się tak do tego zapalił! No i ja zapłaciłam za całość sama żeby nie odczuł tego jako jakiś wydatek z jego strony, od razu się pozytywniej nastawił A wy gdzie zamierzacie chodziś i do kogo?
ivette73
Fanka BB :)
dziewczyny, jeśli zamierzacie mieć swoją opłaconą położną to szkoła rodzenia wg. mnie nie jest wam potrzebna,to niepotrzebnie wydane pieniądze, ale to moja opinia
Ja chodziłam do szkoły rodzenia w Bielsku i Czechowicach.Przede wszystkim dlatego, że cała ciążę miałam L4 i dużo wolnego czasu.Nie był to aż tak straszny wydatek a mozna było pogadać z przyszłymi mamami na różne tematy, podzielić się doswiadczeniami i wątpliwościami. Szkoła rodzenia była takim dopełnieniem wizyt lekarskich. Każda z nas chce wiedzieć jak najwięcej i miło jest przebywać z osobami, które przeżywają to , co my.Polecam, na pewno będzie raźniej!
reklama
J
JaiKropeczka
Gość
Ivonne85 podeślij namiar do szkoły rodzenia w Czechowicach
Dzięki!
Dzięki!