reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o szkołę rodzenia to ja może napiszę tak nie polecam szkoły rodzenia w CZMP-niestety prowadzącva jest niesympatyczna , nie da się z nia porozmawiać , wymienić uwagi bo ona wszystko wie najlepiej , ćwiczeń oddechowych było malutko a najwięcej uwagi poświęcała na karmienie piersią a to akurat przy porodzie nie jest potrzebne, na szczęscie ja korzystałam ze strony internetowej ze szkoły rodzenia i tam się więcej nauczyłam niż w CZMP. A przy porodzie miałam super położną która przez cały poród mnie prowadziła ni i mąż mi pomagał , a nauki ze szkoły rodzenia mi się nie przydały. Więc jeśli któraś z Was myśli o szkole rodzenia w CZMP to naprawdę odradzam , a ja nie należę do wybrednych i naprawdę prowadząca zniechęca od samego początku.
Witam,
powoli zaczynam rozglądać się za szkołami rodzenia w łodzi. Zastanawiam sie nad NAS TROJE.Mam pytanie czy ktoś korzystał z ich usług.Polecacie czy lepiej poszukać innej?
Z góry dziękuje za odp
ONA
powoli zaczynam rozglądać się za szkołami rodzenia w łodzi. Zastanawiam sie nad NAS TROJE.Mam pytanie czy ktoś korzystał z ich usług.Polecacie czy lepiej poszukać innej?
Z góry dziękuje za odp
ONA
NAS TROJE to bardzo dobra szkola rodzenia - sama jeszcze nie chodzilam ale moja siostra chodzila z mężem i baaardzo chwalili. podobno przemila prowadząca zajecia, troche teorii i duzo cwiczen praktycznych i sporo zabawy - nawet szwagier byl zachwycony. sama tez bede sie tam zapisywala za kilka miesięcy mają tam tez wejsciowki i znizki np. do studia fotograficznego na sesję ciążową
Zdecydowanie odradzam szkołe rodzenia przy centrum pomocy rodzinie na ul. broniewskiego. Nie wytrzymałam nawet do konca kursu, tematyka malo ciekawa, glownie zajmowanie sie rozwojem dziecka w brzuchu, a nie poradami dotyczacymi opieki nad niemowlakiem, czy nawet przebiegiem porodu. O ile jeszcze cwiczenia byly w miare ok, chociaz zadna rewelacja i jako ze jestem osoba ktora od lat cwiczy joge to potrafie lepiej cwiczyc w domu, to czesc teoretyczna byla calkowita strata czasu. Za przykladam podam chocby pana, ktory jest z zawodu nauczycielem (zreszta nie powiedzial jakiego przedmiotu) i przez 90min czytal fragmenty ksiazki o rozwoju plodu przeplatajac te lekture swoimi ideologicznymi wkretami, które mnie w ogole nie obchodziły. Ksiazke to ja sobie w domu moge poczytac.
Podpytam ponownie, Czy polecacie centrum-mam Program szkolenia - centrum-mam.pl? czy może Nas troje?
Zastanawiam się między tymi dwoma i nie wiem w sumie, wołałabym skorzystać z Waszych rad
Pozdrawiam
Zastanawiam się między tymi dwoma i nie wiem w sumie, wołałabym skorzystać z Waszych rad
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: