reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szkoła rodzenia

zgadzam się z Tobą Karlam - jak tylko się tak uda żeby mój Tomek miał szanse ze mną chodzić to tak będzie :) szansa jest skromna - no ale przy odrobinie szczęścia i chęci :tak:

reklama
Karlam ja przekazalam to co powiedziala mi polozna.
A jezeli chodzi o ta szkole, to w sumie od pocztaku bylam bardziej na nie niz na tak. Stwierdzilam, ze jak bedzie w Zabrzu to ok, pojde, ale jak mam gdzies jezdzic, to juz mi sie to mniej usmiecha. :-( No a znowu dac 200zl za m-c zajec, to chyba troche duzo. Wole za ta kase kupic cos dziecku.

Szkoła Rodzenia w Bytomiu na Batorego jest darmowa, sprawdzona przez znajomą, która rodziła w kwietniu, tylko te godziny tak dziwnie wcześnie, jakby dla bezrobotnych ;-) więc pewnie dlatego za darmochę :-p

Chyba nawet to mnie nie przekona. moj Piotrek srednio ma ochote na ta szkole, a ja w sumie jakos nie pale sie do niej. Noworodkiem potrafie sie zajac, nie jest to dla mnie nowosc, a porod... no coz, co ma byc to i tak bedzie i chyba nic mi nie pomoze. ;-)

reklama
Do góry