reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szkoła rodzenia

Karlam, a Tobie jak pasuje?? A moze tak np. piatek kolo 19?? Mialybysmy weekend wolny, a jak to sa 2 godzinki, to w sumie 21 to jeszcze jest taka godzina w miare.

reklama
mnie pasuje kazdy dzien po 18 bo moj maz pracuje do 18, tylko chyba indywisualnie to mozna te wyklady a nie cwiczenia, kurcze nie wiem :-( dryndnijcie tam ;-)

Oki, to ja tam zadzwonie, ale dopiero w poniedzialek bede miala dostep do telefonu stacjonarnego. No i jak sie dowiem to dam Wam znac co i jak. I jakie terminy wogole wchodza w gre. Teraz lece na parapetowe. :tak: papa buzka

Ha ... za to ćwiczenia są w Bytomiu w poniedziałek na 17.00 i za darmochę ;)
Aph .. może też dacie radę, przyjamniej ty, bo ćwiczenia dla ciebie są ważniejsze niż dla chłopa ;)

Karlam ... będę rodzić u mojego gina w Szpitalu w Rudzie Śląskiej - Goduli. Miejsce sprawdzone przez koleżanki, lekarz i personel też :tak:

W Bytomiu jest tylko jedna Szkoła Rodzenia przy Szpitalu na ul. Batorego, ale trzeba mieć od gina zgodę na ćwiczenia, może być napisane na karcie ciąży "Brak przeciwskazań do ćwiczeń w Szkole Rodzenia" i pieczątka :)

reklama
Hihihi w Bytomiu mnie jeszcze nie bylo. :tak: Zaraz ide do mamy, ale niewiem o ktorej wroce. Jak juz bede wiedziala co i jak to dam Wam znac. Bede sie pytac o ten piatek 19, albo weekendy rano.

Do góry