reklama
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Jutro jadę zakupić rożek jak już poznam płeć i kocyk tylko się zastanawiam czy kupować gruby czy cieńszy bo w Anglii nie ma az takich srogich zim jak w Polsce...chciałabym też znaleźć jakąś kołderkę i podusię do łóżeczka ;-)
Dziś oglądaliśmy z R. łóżeczka i jemu się spodobało drewniane a ja wole turystyczne bo jest praktyczniejsze i sama nie wiem może któraś z was pomoże Jak byśmy kupili drewniane to wyjdzie nas drożej to raz a dwa to że nie mamy swojego mieszkanka i czeka nas na pewno jeszcze jedna przeprowadzka oby nie więcej. Pomóżcie
Dziś oglądaliśmy z R. łóżeczka i jemu się spodobało drewniane a ja wole turystyczne bo jest praktyczniejsze i sama nie wiem może któraś z was pomoże Jak byśmy kupili drewniane to wyjdzie nas drożej to raz a dwa to że nie mamy swojego mieszkanka i czeka nas na pewno jeszcze jedna przeprowadzka oby nie więcej. Pomóżcie
don_pedro
Fan(ka)
Kruszynka, z tego co wiem to w łóżeczkach turystycznych nie ma regulacji wysokości więc to będzie bardzo niewygodne kłaść dzidzię na sam dół, no chyba, ze są jednak takie regulowane
to może jakieś drewniane które łatwo się składa?
Wiem,ze sa takie ''nakladki'' dla najmniejszych do 9 albo 15 kg...
o takie cos mniej wiecej:
Reisebett "ESPRIT" online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby
Kubiaczka
Fanka BB :)
A jeszcze odnosnie tego BPA..tak sie tylko zastanawiam jak duzy udzial w wywolanym alarmie mieli producenci nie uzywajacy w swych produktach BPA...;-)
Myślę, że przed alarmem nie było w ogóle takich typowych plastikowych butelek bez BPA. No chyba, że masz na myśli szklane butelki. Dlatego, że dopiero po wywołaniu tego alarmu niektóre kraje zakazały produkcji butelek dziecięcych z BPA i zmusiły tym samym firmy do produkcji takich butelek. Widać w Polsce tak jakoś nie doszło to do świadomości ludzi. Bo jak wytłumaczyć fakt, że w niektórych krajach avent sprzedaje butelki tylko "bez BPA" (np. w USA), w nie których krajach z i bez BPA(np. w UK)a w Polsce tylko "z BPA" Czyżby u nas pozbywa się resztek
My kupujemy drewniane łóżeczko. Turystyczne tylko na wyjazdy. Nie wyobrażam sobie takiego niemowlaka w takim łóżeczku. Widziałam takie, co posiadają takie nakładki właśnie dla maleństwa, ale mi się to jakoś nie podoba.
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Właśnie miałam takie upatrzone z takimi nakładkami i sama nie wiem jeszcze w sumie mamy czas...
labamba23
podwójna mama
Ja też niewyobrażam sobie łóżeczka turystycznego na codzień, chyba że jako kojec, choć rzadko które dziecko chce w nim siedzieć.
Ja w łóżeczku muszę zmienić jedną listewkę bo nie wytrzymała Szymusiowego hopa hopa;-) i oczywiscie nowy materacyk
Ja w łóżeczku muszę zmienić jedną listewkę bo nie wytrzymała Szymusiowego hopa hopa;-) i oczywiscie nowy materacyk
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Oliś miał od urodzenia łóżeczko turystyczne i u nas się sprawdziło Dopiero teraz zmieniłam na drewniane, ale to tylko dlatego, że tamte komuś obiecaliśmy odsprzedać, a poza tym to co teraz ma można na tapczan później przerobić
reklama
Jak dowiedziałam się o bisfenylu A to po prostu nie lałam wrzątku do butelki, tylko wodę u kubeczku studziłam i to wszystko, bo tylko w wysokiej temp ponoć BPA się wydziela z butelki.
Ja używałam wkładek nuk i avent, obie firmy mogę polecić, ale mi z piersi prawie nie ciekło, produkowałam tyle, ile mój Wiki potrzebował, a jak przestałam karmić to samo się unormowało, dosłownie w 2 dni już piersi były puste, także cudownie wspominam laktację i już nie mogę się doczekać kolejnej!!A wkładki laktacyjne to jakie będą najlepsze?
Ostatnia edycja:
Podziel się: