kruszynka0988
Wdrożona(y)
Kubiaczka ale śliczności nakupiłaś i to w kolorze zielonym ja jadę jutro od razu po uzg już się nie mogę doczekać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że tego nigdy nie można wiedzieć. Ale laktatora czasem się używa też, żeby na początku pobudzić laktację lub ściągnąć nadmiar na samym początku kiedy to maleństwo jeszcze nie potrzebuje jeść tak dużo. Wiec tak czy siak to może się przydać. Po za tym gdzie ja potem u nas będę wysyłać męża aby mi szukał po stargardzie takiego jak ja chcę ;-) To już wolę kupić sobie spokojnie wcześniej, gdzie w hurtowni kupię w cenie tańszej niż na allegro. Zresztą na allegro z tommee tippee trzeba uważać, bo niektóre jeszcze stare sprzedają, które zawierają BPA. A w hurtowni mam już bez BPA. W razie czego sprzedam na allegro..szalejesz dziewczyno :-)
a skąd ta pewność, że będzie Ci potrzebny np laktator?
ja go kupię już po porodzie jak się okażę, że po pierwsze mam w ogóle mleko, i mam go na tyle żeby ściągać
O ładne rzeczy a ja właśnie kupiłam butelki i mają BPA a co to jest? Czy to szkodzi dziecku, bo przeczytałam, że nie... Wydawało mi się, że będą dobre bo mają fajny naturalny kształt.
A wkładki laktacyjne to jakie będą najlepsze?
O ładne rzeczy a ja właśnie kupiłam butelki i mają BPA a co to jest? Czy to szkodzi dziecku, bo przeczytałam, że nie... Wydawało mi się, że będą dobre bo mają fajny naturalny kształt.
A wkładki laktacyjne to jakie będą najlepsze?