G
gość _199
Gość
No jak to szczepić się nie chcesz a CC miałaś że znieczuleniem, wiesz co tam jest?!dobrze, że mi CC nie robili przez telefon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak to szczepić się nie chcesz a CC miałaś że znieczuleniem, wiesz co tam jest?!dobrze, że mi CC nie robili przez telefon
TragikomediaNie wierzę w to co czytam. Toż to momentami lepsze niż kabaret
Chryste Panie czy ja zaufałam medycynie? Niesamowite...No jak to szczepić się nie chcesz a CC miałaś że znieczuleniem, wiesz co tam jest?!
Nie wierzę w to co czytam. Toż to momentami lepsze niż kabaret [emoji23]
TrolliZaplątało się kilka trolli na wątku, więc dajmy się im ponabijać z medycyny, to sobie w końcu pójdą
Trolli [emoji2356]
Każdy kto myśli inaczej =troll . Propaganda weszła na całego...
Zauwazylam ze na kazdym watku dotyczacym koronawirusa i szczepien zlatuja sie jedne i te same osoby, te za i te przeciw, i rozpoczyna sie niepotrzebna dyskusja.Macie chociaż dzieci w wieku 5-11 lat że się tutaj wypowiadacie?
Owszem ,mam 3 dzieciMacie chociaż dzieci w wieku 5-11 lat że się tutaj wypowiadacie? Bo większość z Was z tego co widzę to wpadła szukać sensacji… i niestety ale definicja trolla idealnie do Was pasuje [emoji2368]
Moja córkę bolało. Jeszcze do tego została skaleczona.Wiem,że to zależy od osoby,która pobiera wymaz ale dla mnie pobieranie go z nosa u dziecka 3 letniego jest ogromnym nieporozumieniem.Skąd Ci przyszło do głowy, że to boli?