Palicie głupa. Jesteście takie dobre w źródłach, to poszukajcie jak kończą medycy, którzy otwarcie mówią, że szczepionki nie do końca są takie cudowne jak się o nich mówi. Wyśmiewa się zwykłych ludzi na forach, a co dopiero lekarza, który zaleca ostrożność przy szczepionce. Lekarze i położna z którymi ja miałam kontakt mówili, że warto na spokojnie rozważyć za i przeciw szczepionce, a wszyscy zgodnie mówili, że już mają dosyć pandemii i chcą zacząć normalnie ludzi leczyć i traktować. Także ja ufam tym, których widziałam na własne oczy, znam ich i wiem kim są. W internecie można wpisać wszystko i podać się za każdego.
Podoba mi się to rozdrażnienie na punkcie obcych ludzi, którzy nie będą się szczepić
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Dopóki mi ktoś na to uwagi nie zwrócił, to mnie denerwowało, teraz mnie to strasznie bawi. Możecie klawiaturę rozwalić pisząc jaka jestem głupia i nieodpowiedzialna, bo nie przyjmę szczepionki, możecie, o zgrozo, znienawidzić mnie wirtualnie i zablokować na forum, a ja nic sobie z tego nie zrobię i nie przestraszę się opinii kogoś tam w necie. I będę roznosić tego straszliwego wirusa, ojoj, jakie to straszne. Zaszczepieni będą unikać bliskich, będą spacerować po lesie w maseczkach, zdrapią sobie naskórek od wcierania płynu dezynfekcyjnego i będą mówić, że to powrót do normalności. A ja tymczasem będę się spotykać z przyjaciółmi, wychodzić na spacery i będę się myć nadal tak samo jak myłam się przez ponad trzydzieści lat swojego życia. Powodzenia moje drogie, spinajcie się dalej w związku z cudzym zdrowiem, ja spadam na zakupy - z maseczką na brodzie oczywiście