reklama
G
gość _199
Gość
Miałam robiony kilkukrotnie, więc wiem że wymaz z nosa boli.Skąd Ci przyszło do głowy, że to boli?
G
gość _199
Gość
Kiedy pierwszy raz gorączkował to się przestraszyłam, to normalne jako niedoświadczona matka, a nienormalny jest strach przed lekarzami, którzy widzą we wszystkim covida.Z drugiej strony skoro jestes pewna, ze goraczkuje przez zabkowanie to po' co pediatra?
arona
Fanka BB :)
No ale zeby byc pewnym , ze to zabki lekarz zwykle bada dziecko. Osluchuje by wykluczyc oskrzela, sprawdza Gardlo i uszy , tym sposobem wyklucza rozne inne dolegliwosci a poniewaz wokol pelno covida to nie widze problemu, ze chce i to wykluczyc.Kiedy pierwszy raz gorączkował to się przestraszyłam, to normalne jako niedoświadczona matka, a nienormalny jest strach przed lekarzami, którzy widzą we wszystkim covida.
arona
Fanka BB :)
Synek siostry ponad rok Temù zagoraczkowal. Byli u pediatry, stwierdzila infekcje gardla. Dala antybiotyk itp. Po' dwu dniach bylo lepiej, trzeciego goraczka 40 i za nic spasc nie chciala. Rano telefon, dala skierowanie do szpitala Bo dziecko poltora roku , goraczka wysoka, nie spada. W szpitalu zrobili test by przyjsc ale i tam widzieli infekcje gardla. Maly dostal antybiotyk dozylnie, kroplowki i przyszedl test ... Dodatni!
Nie dziwie sie , ze lekarza Kaza testowac, covid u dzieci nie jest zbyt standardowy. Zreszta w tym momencie ogolnie sa rozne objawy .
Nie dziwie sie , ze lekarza Kaza testowac, covid u dzieci nie jest zbyt standardowy. Zreszta w tym momencie ogolnie sa rozne objawy .
reklama
B
BBP
Gość
Dyskredytowanie wypowiedzi jedynie ze względu na autora, bez względu na wartość merytoryczną to poważny błąd logiczny.O matko znowu Ty.....