G
guest-1714079215
Gość
to skąd te 28 stron na których koleżanka usiłuje nam udowodnić, że szczepionki są super i uratują świat?Ależ Was nikt do szczepień nie namawia. I nawet mi Was nie żal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to skąd te 28 stron na których koleżanka usiłuje nam udowodnić, że szczepionki są super i uratują świat?Ależ Was nikt do szczepień nie namawia. I nawet mi Was nie żal
A czemu miałoby ci być nas żal? Tracimy cokolwiek ?Ależ Was nikt do szczepień nie namawia. I nawet mi Was nie żal
tracisz na maksa. Czas, który spędzasz z rodziną mogłabyś przeznaczyć na stanie w kolejce po zastrzyk i przeszukiwanie neta pod kątem najnowszych badań i statystyk umieralności.A czemu miałoby ci być nas żal? Tracimy cokolwiek ?
Raczej nie Was. Trzeba mierzyć siły na zamiary. To są sprostowania Waszych głupot, dla tych, którzy są w stanie logicznie myśleć i podjąć jakąś decyzję.to skąd te 28 stron na których koleżanka usiłuje nam udowodnić, że szczepionki są super i uratują świat?
uświadom sobie wreszcie, że możesz postawić torcik z g.wna na klawiaturze, a i tak nie masz najmniejszego wpływu na to co inni zrobią ze swoim życiem. Mówię tu nie o sobie, ale o wszystkich ludziach jacy żyją i będą żyć na świecie. Jeśli ktoś się nie chce szczepić to tego nie zrobi, niezależnie od tego jak wiele źródeł, w swoim mniemaniu rzetelnych, wkleisz na jakieś polskie forum dla kobiet.Raczej nie Was. Trzeba mierzyć siły na zamiary. To są sprostowania Waszych głupot, dla tych, którzy są w stanie logicznie myśleć i podjąć jakąś decyzję.
I tu się mylisz Już cała masa osób, od kiedy prostuje fake newsy, które wypisują takie osoby jak Ty, pisała mi, że dzięki temu się zaszczepiła i jest bardzo zadowolona. Ja myślę, że to jednak pora zawołać Adminkę @aniaslu , bo nie dość, że produkujecie na potęgę posty, w których podajecie masę fałszywych informacji, to jeszcze poziom tej dyskusji schodzi po prostu do rynsztoka.uświadom sobie wreszcie, że możesz postawić torcik z g.wna na klawiaturze, a i tak nie masz najmniejszego wpływu na to co inni zrobią ze swoim życiem. Mówię tu nie o sobie, ale o wszystkich ludziach jacy żyją i będą żyć na świecie. Jeśli ktoś się nie chce szczepić to tego nie zrobi, niezależnie od tego jak wiele źródeł, w swoim mniemaniu rzetelnych, wkleisz na jakieś polskie forum dla kobiet.
nie podałam żadnej informacji, która mogłaby wprowadzić kogoś w błąd mówiąc, że jest to jakiś naukowy dowód. Nie podałam żadnych źródeł. Mówiłam o swoich doświadczeniach. Mam do tego prawo. Póki co, jak sama zauważyłaś kilka postów wyżej, to jest forum, na którym można napisać co się chce. Ta dyskusja dawno sięgnęła dna, zanim jeszcze się do niej włączyłam. Większość dyskusji o koronie sięga dna, bo większość ludzi uparcie nie chce zrozumieć, że wszyscy póki co mają prawo do decydowania o swoim zdrowiu. Tak po prostu jest. Ja bym na Twoim miejscu to oswoiła i żyła dalej swoim życiem.I tu się mylisz Już cała masa osób, od kiedy prostuje fake newsy, które wypisują takie osoby jak Ty, pisała mi, że dzięki temu się zaszczepiła i jest bardzo zadowolona. Ja myślę, że to jednak pora zawołać Adminkę @aniaslu , bo nie dość, że produkujecie na potęgę posty, w których podajecie masę fałszywych informacji, to jeszcze poziom tej dyskusji schodzi po prostu do rynsztoka.
Jest wielu ludzi, którzy są w stanie przyswoić wiedzę i oni z postów moich, czy Dziewczyn skorzystają. Jest też grupa osób takich jak Ty, do których nic nie trafia. Nikogo tu nie obchodzi co Ty zrobisz, Dziewczyny i ja prostujemy Twoje wpisy, żeby ktoś kto nie ma wiedzy miał przeciwwagę dla absurdalnych treści, które produkujecie.
[emoji122] dobrze powiedzianeJa stoję przed decyzja czy zaszczepić swoją 6-latke. Powiem szczerze - boje się. Ja, mąż jak i cała nasza rodzina jest zaszczepiona praktycznie bez wyjątków. Ja mam łuszczycę, jak zaczęli szczepić na covid odstawiłam leki by bez problemu mnie zaszczepili. Covid'a zniosłam dobrze, dwa razy byłam zaszczepiona i bardzo źle zniosłam szczeoinie,- dreszcze, gorączka przez 3 dni, nie mogłam jeść, było mi słabo, wręcz zielona na twarzy. Mąż nawet nie poczuł że był szczepiony. Po 6 mc od 2-giej dawki zrobiliśmy przeciwciała. Mąż miał 280, ja 1120 jednostek. Boje się jak córka zniesie szczepinie. Czemu ja się zaszczepiłam? Bo chciałabym byśmy my dorośli, zdrowi ludzie byli "tarczą" dla naszych dzieci czy osób które nie mogą być zaszczepione. Jestem też inżynierem, więc wierzę nauce.
Jakieś 100 razy już Ci tu wszyscy pisali. Nikt nie ma problemu z tym, że ktoś mówi "nie szczepię się bo się boję". Problem pojawia się wtedy kiedy Waszą nielogiczną, lękową decyzję próbujecie podpierać zmyślonymi argumentami, pisząc rzeczy, które wprowadzają innych w błąd. Mnie zupełnie nie interesuje co Ty byś zrobiła na moim miejscu, to są moje wybory. Pogódź się z tym.nie podałam żadnej informacji, która mogłaby wprowadzić kogoś w błąd mówiąc, że jest to jakiś naukowy dowód. Nie podałam żadnych źródeł. Mówiłam o swoich doświadczeniach. Mam do tego prawo. Póki co, jak sama zauważyłaś kilka postów wyżej, to jest forum, na którym można napisać co się chce. Ta dyskusja dawno sięgnęła dna, zanim jeszcze się do niej włączyłam. Większość dyskusji o koronie sięga dna, bo większość ludzi uparcie nie chce zrozumieć, że wszyscy póki co mają prawo do decydowania o swoim zdrowiu. Tak po prostu jest. Ja bym na Twoim miejscu to oswoiła i żyła dalej swoim życiem.