Tak jak u kolezanki ktora wypowiedziala sie na moj tematWybitna kultura osobista. Gratuluję!
reklama
Zaskoczę Cię, ale są wątki staraczek i jest tam pełno dziewczyn bez dzieci.Wiecie co? Ja myślę, że Pamela26 jest tzw trollem internetowym. Przyszła tu 2.08.21, nie ma dzieci, nie jest w ciąży i przychodzi na to forum? Po co? Powku@^#&÷£iść innych.
Hej! Ja przyjelam 1 dawke Moderny w 24 tygodniu.
Na stronie WHO jest napisane, ze szczepionki (zarowno Pfizer jak i Moderna) sa zalecane w trakcie ciazy, o ile zysk przewyzsza ryzyko. W moim przypadku tak bylo.
Jesli chodzi o zalecenia, to ginekolodzy (polskie towarzystwo? Albo inne oficjalne zrzeszenie) zalecaja przyjecie szczepionki poza czasem w ktorym tworza sie organy (wg internetu ta faza przypada na 2-8 tydzien ciazy).
Jesli chodzi o samo szczepienie, to skonczylo sie na lekkim bolu reki i oslabieniu w dniu szczepienia. Druga dawka przypada na 35 tc.
Na stronie WHO jest napisane, ze szczepionki (zarowno Pfizer jak i Moderna) sa zalecane w trakcie ciazy, o ile zysk przewyzsza ryzyko. W moim przypadku tak bylo.
Jesli chodzi o zalecenia, to ginekolodzy (polskie towarzystwo? Albo inne oficjalne zrzeszenie) zalecaja przyjecie szczepionki poza czasem w ktorym tworza sie organy (wg internetu ta faza przypada na 2-8 tydzien ciazy).
Jesli chodzi o samo szczepienie, to skonczylo sie na lekkim bolu reki i oslabieniu w dniu szczepienia. Druga dawka przypada na 35 tc.
Kolezanka w 15 tc poszla na umowione szczepienie do Gp i zanim dala sie zaszczepic pytala czy moze szczepionka wpływać na dziecko pielegniarka z gp powiedziala ze odpowiedzialnosc bierze na siebie jak chce sie zaszczepic wrazie jak by sie cos stalo to nikt nie bierze za to odpowiedzialnosci i sie nie zaszczepila powiedziala ze po porodzie sie zaszczepi .Hej
Tak was czytam dziewczyny i sie zaczelam zastanawiać ciekawe co oni powiedzia mi tutaj w uk bo bede musiala na razie odlozyc druga dawke szczepienia ktora mialam miec 4 lipca. Na dniach wyszly mi 2 kreski .
A co do grypy. Moje dzieciaki szczepione co rok i na szczescie nigdy żadnych nieprzyjemności
Co do szczepionki na covid tez zalezy od osoby i jej ukladu immunologicznego.. Kolezanla z pracy na jeden dzień wziela wolne.. Mnie napierdzielala glowa pare hbjak na kacu ale po południu tylko miałam uderzenia gorąca a inna znajoma nie odczula Nic ale ona to zaprawiona imprezowiczka i na wszystkich zaszczepionych ( troche tych osob jest) w pracy tylko jedna Czula Sie tak zle na szczescie co napawalo mnoe nadzieje ze nie legne dluga razem z mezem i dom stanie w haosie bo szczepilismy sie w tym samym czasie
MiśZielinka
Fanka BB :)
Zgadzam się. Przejrzałam historie i Pani Pamela udziela się na kilku wątkach więc myślę, że stricte związana z trollowaniem szczepień nie jest.Zaskoczę Cię, ale są wątki staraczek i jest tam pełno dziewczyn bez dzieci.
Pamela26 przepraszam cię za oskarżenie o trolling. Nie pomyślałam, że mogłaś poronić i to ta sprawa łączy cię z tym forum. Z powodu mojej złości na tych, którzy namawiają ludzi na nie szczepienie się (bądź szczepienie) w sposób jaki ty to zrobiłaś, zwłaszcza w dobie utraty dzidziusia przez moją, antyszczepionkową siostrzenicę, która zachorowała na covid, dałam ponieść się emocjom. Przykro mi z powodu twojej straty i trzymam za ciebie kciukiNie powinno cie obchodzic po co tu jestem forum jest dla kazdego . A gó...o ci do tego . A to ze nie jestem w ciazy z jakis przyczyn albo nie mam dzieci to moja sprawa a nie twoja !
Carry88
Moderator
Hej dziewczyny, mąż się szczepi a ja w 7tc czy istnieje prawdopodobieństwo, ze ten wirus ze szczepionki przejdzie na mnie ?
Wirus ze szczepionki a co to takiego?
reklama
Qruszon
Fanka BB :)
W szczepionce jest główny antygen i chodzi mi czy on może mieć wpływ na osoby niezaszczepioneWirus ze szczepionki a co to takiego?