jasani
Fanka BB :)
Jak zwykle odwracasz kota ogonem. Nie dziwi mnie to. Zawsze musisz postawić na swoim. Wracasz do poprzednich moich wypowiedzi (dziwi mnie,że akurat pamiętasz moje), które w ogóle nie mają związku z tym co napisałam.O nie. Napisałaś, że „niechętnie” publikują badania. A każdy kto prowadzi badania jest zobowiązany do ich publikacji ich wyników. Więc to jest nieprawda. A jeśli nie jest to ja proszę o link z dowodem na zatajanie wyników badań. Ja nie napisałam, że są jakieś wyniki, bo wiem, że na przykład badanie w Polsce trwa. W wolnej chwili poszukam wyników różnych badań - będę o tobie pamiętać. Siewcę nieprawdziwych informacji sama konsekwentnie robisz z siebie na wątkach o szczepieniu twierdząc między innymi, że
1) szczepienia nie przyczyniły się do eradykacji ospy prawdziwej czy też, że ludzie wciąż chorują na ospę;
2) amerykański koncern farmaceutyczny jest właścicielem państwowego laboratorium w ChRL,
3) szczepienia wywołują niepełnosprawność.
Co do punktu drugiego. To nigdy w swoich wypowiedziach nie napisałam tego. Nie rób że mnie idiotki. Co do punktu 1 i 3 to nie mozesz w 100 % stwierdzić,że tak nie jest.