reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szczepienia

reklama
Otylka miała bezpłatnie w żłobku pneumokoki jak skończyła 2 latka i w maju tego roku przeciwko ospie Akcja sponsorowana przez miasto:-)

Sandra zaszczepiona i menigokoki i pnemokoki :oo: Łukasz też choć Menigokoki miał za darmo w szkole .Jak była kasa to tak zdecydowaliśmy :tak:

Klaudia tez ma wszystkie szczepienia- tu sa za darmo
w srode ma (przyszla bo teraz wciaz bierze antybiotyk) - przeciwko meningokoki chyba?...- dopytam, bo oznaczone jest jakos mm2?...w kazdym badz razie to ta druga dawka

dzis urwanie glowy...do lekarza, na szczepienie, pozniej przedszkole, szkola...:sorry:Mam nadzieje, ze Klaudia bedzie dzielna na szczepieniu;-):tak:

DZIEWCZYNY- AZ WSTYD PISAC:zawstydzona/y::-D
JAKA ZE MNIE GULA AFRYKANSKA!
juz gotowa, wsiadamy z mloda na "rumaka"...pakuje ja by prosto do przedszkola...zerkam na karteczke- zabukowane spotkanie-szczepienie- i kurcze- g.11.40 a nie 10.40...Mysle, jak sie pomglam pomyslic..Nawet Pani wychowawczyni wczoraj zerkala o ktorej szczepienie i czy oplaca sie mala oddac jeszcze do przedszkola...mowilam - bede ok 11.30..
Dobra, mysle sobie:cool2: pojedziemy Dusia na zakupy, skoro jesmy juz ubrane i w butach..i po na szczepienie...ale ja tam patrze 19-ty........licze...ktory dzis...no tak..w niedziele 18-ty(rocznica smierci dziadka wiec pamietalam)...i wypada mi, w pon. miala mloda szczepienie:crazy:Jestem zla na siebie jak diabli!...
Zadzwonilam do przychodni zamieszalam, ze cos zle zrozumialam, pomylioo mi sie i Pani byla mila przelozyla szczepienie na poniedzialek na 11.10:sorry:
a zakodowalam sobie dlatego, ze miala miec szczepienie w zeszla srode...powiedzialam Pani, przy okienku, ze jest chora, chce przelozyc szczepienie na za tydz...czyli w te srode..Pani powiedziala ok- i umoiwla mnie na ten poniedzialek- zapisala mi na kartce kiedy i o ktorej..no i...ale skad ta godzina 10.40:sorry:
Klaudii zdwiona, ze zamiast do lekarza powedrowala do przedszkola...ja jej tlumacze, ze mama gapa pomylila dni..ze ma szczepienie w poniedzialek (skrocilam wersje) a Kladuia do mnie - "oj gluptasku...:rofl2:glupsia ta moja mamusia, no pomylilo jej sie":shocked2::-D

hej dziewczyny mam pytanie. Tzn moj synek w marcu konczy rok wtedy szczepimi go szczepionką 6w1 pediatra powiedziala ze pneumokoki 2 tyg pozniej a meinokoki za nastepne dwa tygodnie(dodam ze pneumo i meino to pierwsze dawki) chodzi mo o to w jakich odstepach czasu wy szczepilyscie dzieciaczki i ile dawek one przyjely bo z tego co wiem my juz dwie ominelismy

sorki ze sie "wbilam" ale wy jedyne macie taki temat na forum. z gory dzieki :)

reklama
Do góry